Răzbunare cruntă la stână. Un cioban şi-a atacat patronul cu un cuţit, supărat că nu a primit datoria de 1.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Buceş a fost trimis în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara, pentru tentativă de omor. Petru Dumbravă a fost acuzat că a înjunghiat un alt cioban cu un cuţit.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus reţinerea pentru 24 de ore şi trimiterea în faţa instanţei, cu propunere de arestere preventivă, a lui Petru Dumbravă, acuzat de tentativă de omor. Joi, Tribunalul Hunedoara a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele hunedoreanului.

Petru Dumbravă este acuzat că în dimineaţa zilei de 6 mai 2015, în timp ce se afla împreună cu un alt cioban la stâna de pe raza localităţii Stănija, l-a atacat pe acesta prin surprindere, din spate, cu un cuţit. Victima a fost înjunghiată în zona latero-cervicală stânga, fiindu-i provocată o plagă înjunghiată ce necesită pentru vindecare 9-10 zile îngrijiri medicale. Ciobanul a fugit, încercând să scape de agresor, iar în acest timp, Dumitru a aruncat cu o bâtă după el, lovindu-l în piciorul drept.

S-a răzbunat pentru o datorie

Incidentul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool, iar autorul agresiunii a declarat că arecurs la acest gest, pentru că victima nu i-a plătit 1.000 de lei, datoraţi.

„Deşi viaţa persoanei vătămate nu a fost pusă în pericol practica judiciară s-a pronunţat constant în sensul că atunci când zona vizată de agresor este o zonă vitală, iar obiectul vulnerant este capabil să producă moartea victimei sunt întrunite elementele infracţiunii de omor în forma tentativei. La data de 7 mai 2015 judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Hunedoara a dispus faţă de inculpat luarea măsurii arestării preventive pe o durată de 30 zile,  măsură apreciată ca necesară în scopul asigurării bunei desfăşurări a procesului penal şi proporţională cu gravitatea acuzaţiilor aduse inculpatului”, a informat Mirela Negruţiu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Arest prelungit pentru tinerii acuzaţi de tentativă de omor, după atacul cu o sticlă incendiară asupra casei unui devean

Tribunalul Hunedoara a prelungit cu 30 de zile mandatele de arestare preventivă emise pe numele celor patru tineri din Hunedoara acuzaţi de atacul mafiot cu sticla incendiară, asupra casei unei familii din Şoimuş.

Un petrilean a fost găsit cu gâtul tăiat în faţa unui bloc. Victima este un fost profesor universitar

Un bărbat din Petrila a fost găsit cu gâtul tăiat în faţa blocului în care locuia. A fost transportat la spitalul din Petroşani, iar medicii încearcă să îi salveze viaţa. Victima este un fost profesor universitar, care suferea însă de tulburări psihice.

Un adolescent şi-a înjunghiat bunica, supărat că a fost certat de femeie

Poliţiştii au reţinut un minor de 14 ani, după ce acesta şi-a înjunghiat bunica în spate. Agresorul a atacat-o pe bătrână, cu un cuţit, după ce a fost certat.

Manelele le-au adus moartea: tânărul ucis în Vulcan este a doua victimă a scandalurilor din localurile cu lăutari

Claudiu Blaj (26 de ani) şi-a pierdut viaţa în urma unei altercaţii petrecute, duminică dimineaţă, într-un bar pentru amatorii de manele din municipiul Vulcan. În decembrie 2013, Mădălin Vizitiu, un alt tânăr hunedorean, a fost înjunghiat mortal, în urma unui scandal similar, izbucnit într-un bar de muzică lăutărească şi manele din Ostrov (Haţeg).

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite