Sângeroasele „aventuri” ale femeii fatale din sat: şi-a ucis soacra într-o baie de sânge, iar fratele i-a fost înjunghiat în încercarea de a-i apăra onoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a fost la un pas de moarte după ce a sărit în apărarea surorii sale, care s-a plâns că se teme că va fi abuzată sexual. Un cioban l-a înjunghiat în încercarea de a se apăra de acesta. Câteva luni mai târziu, femeia pentru care cei doi s-au bătut şi-a ucis fosta soacră, lăsând-o într-o baie de sânge.

Tribunalul Hunedoara l-a condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru tentativă de omor, pe Vasile Moldovan, un tânăr de 34 de ani care a înjunghiat un bărbat din satul Sibişel, după ce a încercat să profite de sora acestuia.

Agresiunea s-a petrecut într-o seară din luna martie a anului trecut. Ciobanul Vasile Moldovan a intrat în curtea casei în care locuiau Ana Maria Bobora şi soacra acesteia, cu intenţia de a întreţine relaţii sexuale cu tânăra.

„La solicitarea femeii, inculpatul a mers la magazinul din localitate şi a cumpărat o sticlă cu bere din care au băut inculpatul şi Ana Maria Bobora câte un pahar, după care aceasta din urmă a ieşit în curtea casei pentru a aduce lemne de foc, fiind urmată de inculpat, moment în care, temându-se pentru siguranţa sa, tânăra şi-a sunat fratele pentru a-l chema în ajutor”, se arată în dosar. Ionel, fratele femeii a venit în grabă la locul unde se afla martora, însoţit de un prieten. Speriat, la sosirea celor doi, Moldovan a fugit pentru a evita confruntarea cu ei, în fuga sa trecând prin mai multe grădini, ale căror garduri împrejmuitoare le-a sărit.

A atacat cu cuţitul, de frică
„Inculpatul, care este o persoană de statură mică şi slab dezvoltat fizic, a fost ajuns din urmă de persoana vătămată, în grădina unui localnic. După ce Moldovan s-a împiedicat şi a căzut, a fost prins de către persoana vătămată şi, pentru a scăpa, l-a lovit o singură dată, în zona hemitoracelui stâng, cu un cuţit cu lama de 13 cm pe care-l avea asupra sa şi pe care îl purta ca unealtă, având în vedre ocupaţia sa de cioban. Lovitura de cuţit a produs persoanei vătămate o leziune tăiată - înţepată, care a necesitat pentru vindecare 15-16 zile de îngrijiri medicale”, informau anchetatorii. Vasile Moldovan a relatat că fusese imobilizat la pământ de fratele Anei şi, pentru că i se făcuse frică, a recurs la aplicarea loviturii de cuţit cât să îşi asigure scăparea. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi adusă la spital, iar viaţa i-a fost salvată.

Crima comisă de tânără
Câteva luni mai târziu, Ana Maria Bobora, cea pentru care fratele ei a fost la un pas de moarte şi-a ucis fosta soacră. Tânăra a fost condamnată la zece ani de închisoare, fiind acuzată că în seara de 5 februarie 2017, a înjunghiat-o şi a muşcat-o pe femeia în casa căreia locuia, iar în urma hemoragiei provocate de cele peste 20 de răni, aceasta a decedat. Ana Maria şi fosta ei soacră au consumat alcool pe durata întregii zile, iar seara s-au certat. „În jurul orei 22:20, în timp ce se aflau la locuinţa comună, în camera victimei, Ana Maria Bobora, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice , a luat un cuţit pe care îl avea în locuinţă şi a aplicat victimei multiple lovituri în zona hemitoracelui stâng şi membrului superior stâng cu secţionare a plămânului stâng, care au cauzat hemoragia externă şi în mod direct decesul acesteia. Totodată, Ana Maria Bobora a muşcat-o pe victimă în partea superioară a bărbiei şi în alte zone ale corpului”, informau anchetatorii.

Ana Maria a recunoscut faptele, aşa cum au fost prezentate de anchetatori, declarând însă că nu a vrut să îşi omoare fosta soacră, dar aceasta îi înjurase fiica.


Vă recomandăm să citiţi şi:

A ucis un tânăr cu o lovitură de pumn, într-o încăierare pe stradă. Procurorii au cerut arestarea lui Sorin Lunka

Magistraţii vor decide soarta lui Sorin Lunka, acuzat de moartea unui tânăr cu care s-a bătut pe o stradă din Hunedoara. Victima a decedat la spital, în urma traumatismelor suferite, după ce s-a prăbuşit în urma loviturilor primite, lovindu-se cu capul de roata unei maşini care circula pe stradă.

Descoperire înfiorătoare în zona unde un bărbat a fost devorat de câini. Cât de mare era haita care teroriza Valea Seacă

O razie la care au participat hingherii şi poliţiştii locali a avut loc în valea în care a fost găsit cadavrul unui bărbat, mâncat de câini. O mulţime de animale au fost capturate, iar printre ele se numărau câini agresivi, care puneau în pericol siguranţa trecătorilor.

Violatorul român care şi-a făcut ţara de ruşine în Cehia. A atacat o adolescentă pe stradă, a târât-o în tufe şi a batjocorit-o

Ion Gorgan, un tânăr condamnat de justiţia din Cehia la opt ani de închisoare pentru violarea unei adolescente de 18 ani, va executa pedeapsa într-un penitenciar din România. Ancheta arată brutalităţile la care românul şi-a supus victima, atacată pe stradă în noaptea Crăciunului.

Cazurile cutremurătoare ale elevilor care şi-au luat viaţa „din dragoste“ pentru dascălii lor

Mai multe „poveşti de dragoste” care i-au avut ca protagonişti pe elevi îndrăgostiţi de dascălii lor s-au încheiat tragic. Cel mai recent caz a fost al unui elev seminarist de 18 ani, găsit înecat după eşecul din relaţia cu profesoara sa de limba română, însărcinată şi măritată cu un preot.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite