Violatorul român care şi-a făcut ţara de ruşine în Cehia. A atacat o adolescentă pe stradă, a târât-o în tufe şi a batjocorit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Ion Gorgan, un tânăr condamnat de justiţia din Cehia la opt ani de închisoare pentru violarea unei adolescente de 18 ani, va executa pedeapsa într-un penitenciar din România. Ancheta arată brutalităţile la care românul şi-a supus victima, atacată pe stradă în noaptea Crăciunului.

Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea de transfer a condamnatului Ion Gorgan într-un penitenciar din România. Tânărul de 32 de ani, din Lupeni, a fost arestat de autorităţile cehe şi condamnat la opt ani de închisoare de Curtea Supremă de la Praga, pentru violarea unei adolescente de 18 ani, pe care a acostat-o pe o stradă. Gorgan locuia la sfârşitul anului 2015 cu iubita sa şi cu fiul său în oraşul Prelouc din Cehia şi lucra la o fabrică de cablaje. În noaptea de Crăciun, întors de la un bar, a atacat o adolescentă pe care a violat-o în părculeţul din faţa unui liceu.

Violată în noaptea Crăciunului

„În 25 decembrie 2015, în intervalul orar 3:00 şi 5:00, la Prelouc, pe trotuarul din parcul de lângă intersecţia străzilor Cs. Armady şi Pardubicka, condamnatul fiind în stare de ebrietate a acostat-o pe numita Lucie D., născută ân 1989, care trecea întâmplător pe acolo, pe care a lovit-o puternic pe la spate în cap, astfel încât aceasta a căzut la pământ şi şi-a pierdut cunoştinţa, după care, ea fiind parţial conştientă, a tras-o spre tufişurile de lângă clădirea Liceului şi a Şcolii profesionale Prelouc, unde s-a culcat peste ea şi, reacţionând la efortul ei de a se apăra şi de a chema ajutor prin strigăte, a lovit-o repetat cu pumnii atât de puternic încât şi-a pierdut din nou cunoştinţa. Apoi i-a tras pantalonii până la genunchi şi a efectuat actul sexual neprotejat, după care au urmat alte câteva lovituri, iar ea a reuşit să scape de sub trupul lui şi să fugă” se arăta în dosarul său.

Prin acest comportament, Gorgan i-a produs victimei o comoţie cerebrală şi hematom subcutanat pe partea dreaptă a capului, pleoape şi orbita stângă şi pe cotul drept, potrivit medicilor, dar tânăra a suferit şi o tulburare gravă de stres post traumatism pentru care a fost limitată mai mult de 6 luni de la modul obişnuit de viaţă, informau anchetatorii.

Trei zile mai târziu, tânărul din Lupeni a fost arestat preventiv. A fost trimis în judecată pentru viol, în stare de arest preventiv, şi condamnat recent la opt ani de închisoare. Autorităţile cehe au informat că românul şi-a dat consimţământul pentru transferarea sa într-un penitenciar din România, deoarece acesta este statul de cetăţenie al său şi cel unde locuieşte.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Elevă de 12 ani supusă perversiunilor în faţa mamei sale, de concubinul femeii. Ce pedeapsă a primit violatorul

Magistraţii l-au condamnat pe Mihal Ludovic pentru două violuri. Bărbatul a fost arestat după ce a deflorat o adolescentă în vârstă de 12 ani, fiica fostei sale iubite, şi a violat-o apoi pe mama elevei.

Securistul din fruntea minerilor care au devastat Bucureştiul condamnă România la CEDO. Cum şi-a terorizat soţia ani la rând fără ca statul român să intervină

Angelica Bălşan, fosta soţie a unuia dintre cei mai temuţi securişti, Nicolae Cămărăşescu, implicat atât în Revoluţia din Decembrie 1989, cât şi în acţiunile represive asupra ziarului „România Liberă” din zilele Mineriadei din iunie 1990, a câştigat la CEDO procesul în care a acuzat autorităţile române că nu au protejat-o de violenţele la care a fost supusă de acesta.

Tatăl care şi-a violat fiica de 16 ani a fost condamnat la închisoare. Eleva s-a plâns colegelor de şcoală de traumele suferite

Magistraţii au pronunţat sentinţa definitivă pentru Emil Giurgea, un hunedorean arestat din toamna anului trecut după ce şi-a abuzat sexual fiica de 16 ani. Bărbatul va face închisoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite