Reţeaua de canalizare va fi reabilitată pe cel puţin 15 străzi din Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Hunedoara va plăti peste 26 de milioane de lei pentru lucrările de reabilitare stradală şi de extindere a reţelei de apă şi canalizare care vor demara în perioada următoare. Lucrările vor fi efectuate pe cel puţin 15 străzi din municipiu.

Un proiect care vizează reabilitarea infrastructurii de apă şi canalizare de pe mai multe străzi din cartierele municipiului Hunedoara va fi demarat înurmătoarele săptămâni. Contractul de execuţie a fost atribuit prin licitaţie publică firmei Delta antepriză de construcţii şi montaj.

„Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului conform Anexei, plătibil executantului de către Primăria Hunedoara este de 32.452.570,19 lei inclusiv TVA, din care TVA 6.281.142,62 lei. Sursa de finanţare va fi bugetul local şi alte surse de finanţare legal constituite”, a informat Administraţia locală va contracta un împrumut pentru a putea suporta costurile investiţiei.

Conform contractului, vor fi executate lucrări la infrastructura de apă şi canalizare pe străzile Prutului, Batiz, Ştrandului, Lanului, Barbu Delavrancea, Spicului, Vlahuţă, Pinilor, Trandafirilor, Rusca, Pescăruşului, Cloşca, Bulevardul Corvin şi străduţele adiacente acestuia. În total lucrările de modernizare vor cuprinde peste 150.000 de metri pătraţi. De asemenea, vor avea loc lucrări de extindere a reţelei de apă şi canalizare pe Strada Cloşca.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Plângerea care a lăsat fără cuvinte autorităţile: Vili Rupa a cerut 1.000 de lei pentru că "a demascat mafia"        Autorităţile din municipiul Hunedoara se confruntă cu o solicitare inedită din partea unui localnic. Vili Rupa a cerut un premiu de 1.000 de lei pentru că „a demascat mafia” din asociaţia de proprietari din care face parte. 

Zece proiecte pentru Hunedoara anului 2014: ce investiţii au fost lăsate de pe un an pe altul de autorităţile locale       Anul 2013 s-a dovedit nefast pentru investiţii în Hunedoara. Mai multe proiecte în care a fost implicată administraţia locală din Hunedoara au rămas în faza de planuri, în timp ce continuarea altora a fost blocată de lipsa fondurilor sau de birocraţie. 

Controversele bisericii din curtea şcolii: primăria e acuzată că nu i-a luat în seamă pe cei care s-au opus proiectului             Primăria Hunedoara nu a ţinut cont de reclamaţiile celor care s-au opus construirii unei biserici pe terenul de sport al unei şcoli din localitate, pe motiv că petiţia localnicilor a fost înaintată prea târziu. Proiectul a demarat, dar oamenii continuă să fie nemulţumiţi.  

Stolurile de ciori din Hunedoara sunt reclamate la primărie. Autorităţile nu găsesc soluţii pentru alungarea lor        Stolurile de ciori au devenit ţinta reclamaţiilor locuitorilor din municipiul Hunedoara. Oamenii s-au adresat autorităţilor locale în speranţa că acestea vor găsi soluţia pentru alungarea lor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite