REPARTIZARE LICEU 2013 Părinţii şi elevii din judeţul Hunedoara află astăzi liceele unde au fost admişi copiii. Trei elevi au rămas nerepartizaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Repartizare liceu 2013/ Repartizarea computerizată la liceu a avut loc astăzi, mai devreme cu o zi decât era preconizat, iar listele finale cu elevii admişi la liceu se va afişa pe site-ul Ministerului Educaţiei, admitere.edu.ro. Miercuri listele vor fi afişate şi la şcolile şi liceele din ţară.

Peste 3.400 de elevi hunedoreni pot afla astăzi liceele unde vor învăţa, în urma repartizării computerizate a absolvenţilor de clasa a VIII-a care au participat la prima etapă de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile candidaţilor de pe fişa de opţiuni.

“Sunt trei elevi care au rămas nerepartizaţi, e posibil să ca ei să nu îşi fi bifat toate opţiunile pentru liceele unde au dorit să studieze. Ei vor trebui să îşi refacă dosarele”, a precizat inspectorul şcolar Mate Marta, de la IŞJ Hunedoara. Afişarea listelor cu elevii repartizaţi se va face miercuri, pe 17 iulie, la sediul şcolii generale absolvite, dar şi la licee.

AFLĂ AICI REZULTATELE REPARTIZĂRII COMPUTERIZATE!

În perioada 17-26 iulie 2013, absolvenţii depun dosarele de înscriere la liceele la care au fost admişi, potrivit metodologiei de admitere la liceu.

Actele necesare la înscriere:
•    cererea de înscriere;
•    cartea de identitate (dacă este cazul) şi certificatul de naştere, în copie legalizată;
•    adeverinţa cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a;
•    foaia matricolă pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale);
•    fişa medicală.

A doua etapă de înscriere la liceu
La a doua etapă a repartizării computerizate participă candidaţii din seria curentă, indiferent de vârstă, şi cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2013 - 2014, şi care au participat şi au rămas nerepartizaţi după prima etapă, sau nu au participat, din diferite motive, la prima etapă de admitere.
Aceştia completează fişa de opţiuni în perioada 17-22 iulie 2013, la şcolile generale de provenienţă sau la centrul special de înscriere pentru candidaţii din alte judeţe.

În situaţia în care au rămas locuri neocupate la clasele pentru care se susţin probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoştinţelor de limbă maternă sau modernă, înscrierea candidaţilor pentru aceste probe se face în 17 iulie, iar susţinerea probelor se face în perioada 18-19 iulie şi afişarea rezultatelor finale, pe 20 iulie. Candidaţii respinşi la probele de aptitudini şi candidaţii care au participat la probele de verificare a cunoştinţelor de limbă maternă sau modernă completează opţiunile în data de 22 iulie 2013 şi participă la repartizarea computerizată.
Introducerea noilor baze de date în calculator, verificarea fişelor cu opţiuni listate din calculator, precum şi corectarea eventualelor erori se fac în perioada 17-23 iulie.
Repartizarea computerizată şi afişarea listelor se face în data de 25 iulie, urmând ca în perioada 25-26 iulie, absolvenţii de gimnaziu care au participat la a doua etapă a admiterii la liceu să îşi depună dosarele la unitatea de învăţământ unde au fost repartizaţi.

Citeşte alte articole despre evaluarea naţională în judeţul Hunedoara:

ADMITERE LICEU 2013 Topul celor mai bune licee din Hunedoara: Decebal, Mihai Eminescu şi Iancu de Hunedoara

Colegiul Naţional Decebal din municipiul Deva conduce detaşat în topul liceelor hunedorene.  Este un liceu de tradiţie al judeţului Hunedoara, înfiinţat în urmă cu aproape un secol şi jumătate. În topul liceelor din judeţ, „Decebal” este urmat de Colegiul „Mihai Eminescu” din Petroşani şi de către Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 S-au afişat primele rezultate la examenul de Evaluare Naţională la şcolile din Hunedoara: peste 200 de note de 10

Astăzi, 29 iunie 2013, la ora 16.00, au fost afişate la avizierele şcolilor primele rezultate la examenul de Evaluare Naţională 2013 (Examenul de Capacitate 2013).

ADMITERE LICEU 2013 Farmecul matematicii în povestea unui olimpic de la Colegiul "Iancu de Hunedoara"

Emil Cătălin Fetoiu are 17 ani, iar în ultimii şapte ani a fost aproape nelipsit de pe podiumurile concursurilor naţionale şi ale olimpiadelor la care a participat. Adolescentul din clasa a zecea a Colegiului Iancu de Hunedoara, din Hunedoara, este unul dintre cazurile rare de elevi dedicaţi cu totul matematicii de care a devenit pasionat încă de la o vârstă fragedă.

ADMITERE LICEU 2013 Povestea unei absolvente îndrăgostite de germană: Ana Maria Herţa e cea mai premiată olimpică naţională din Hunedoara

Absolventă a Colegiului Naţional Decebal din Deva, Ana Maria Herţa se poate mândri cu o performanţă rară în învăţământul românesc. În acest an, Ana Maria a obţinut pentru a cincea oară Premiul I la Olimpiada Naţională de Germană.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite