Primăria Hunedoara strânge CV-uri pentru joburile oferite de fabrica de cablaje auto Draexlmaier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hunedorenii sunt invitaţi să îşi depună CV-uri la primărie, pentru locurile de muncă oferite de fabrica de cablaje auto Draexlmaier din Hunedoara, care se va extinde. O altă companie de automotive şi-a anunţat intenţia de a înfiinţa o fabrică în Hunedoara, potrivit reprezentanţilor primăriei.

Fabrica de componente auto Draexlmaier din Hunedoara îşi extinde activitatea cu o secţie de componente electronice, unde va fi nevoie de aproximativ 500 de angajaţi, sunt informaţiile oferite de reprezentanţi ai societăţii, confirmate primarul Viorel Arion.

„În momentul în care au început lucrările de extindere a fabricii de componente auto, am primit şi solicitarea de a strânge CV-uri pentru viitoarele locuri de muncă, în jur de 500. CV-urile depuse la primărie şi cele de la Agenţia Locală de Ocupare a Forţei de Muncă sunt predate Departamentului de Resurse Umane al fabricii. Din câte am aflat, ei au fost şi în Petroşani să caute forţă de muncă”, a precizat primarul Hunedoarei.

Potrivit acestuia, în urma unei discuţii cu administratorul companiei, s-a dat acordul pentru montarea, la Centrul de Informare din primărie, a unei cutii sub forma unei căsuţe poştale, unde hunedorenii pot depune CV-uri în vederea angajării la Draexlmaier.

Reprezentanţii primăriei susţin că Flextronics din Timişoara şi-au anunţat intenţia de a construi o fabrică de componente auto (procesoare pentru maşini) în Parcul de afaceri din Hunedoara. Fabrica va fi întinsă pe cinci hectare şi va aduce aproximativ 2.000 de noi locuri de muncă, a susţinut primarul Hunedoarei, în cadrul unei conferinţe de presă organizată joi.


Vă recomandăm şi:

Centru de afaceri nou pe vechile ruine ale combinatului. 20 de hectare de teren au fost ecologizate şi sunt oferite gratuit

Aproape 20 de hectare de teren, situate în împrejurimile Castelului Corvinilor, sunt oferite gratuit investitorilor care creează locuri de muncă în Hunedoara. Parcul de afaceri înfiinţat printr-un proiect finanţat de Uniunea Europeană a fost inaugurat, în urma unei investiţii de aproape zece milioane de euro.

Cetatea Devei a primit 5.000 de turişti într-o zi. Invazia de vizitatori va aduce noi locuri de muncă în fortăreaţă

Cetatea Devei a înregistrat peste 5.000 de vizitatori în prima zi de la redeschidere, iar administratorii monumentului istoric susţin că vor face angajări pentru a putea gestiona numărul mare de turişti aşteptat, dar şi evenimentele culturale care vor avea loc în cetate. O serie de controverse încă persistă asupra rezultatului lucrărilor de restaurare.

Mitul oţelarului Ştefan Tripşa, eroul Muncii Socialiste pe care comuniştii l-au transformat într-un personaj fabulos

Ştefan Tripşa a fost unul dintre cele mai cunoscute personaje din trecutul comunist al Hunedoarei. A devenit celebru în anii 1960, după ce a primit titlul de Erou al Muncii Socialiste – RPR, pentru performanţele sale în Oţelărie. În anii 1960, noul erou stahanovist a fost răsfăţatul presei, al publiciştilor şi al autorităţilor, care l-au transformat într-un oţelar legendar, cu calităţi fabuloase.

Viaţa pe ruinele toxice ale combinatului din Hunedoara, locurile unde nici iarba nu mai creşte de 20 de ani

Peste 100 de hectare de teren din fosta platformă siderurgică a Hunedoarei continuă să prezinte riscuri mari pentru sănătatea localnicilor. În locurile contaminate de poluanţii fostului combinat, oamenii scotocesc după fierul vechi, din care îşi asigură costurile existenţei. Întreg judeţul suferă însă de disconfortul siturilor poluate.


 

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri