Premieră în fotbalul hunedorean: meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB, disputat în condiţii speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se montează nocturna pe Stadionul Michael Klein. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Se montează nocturna pe Stadionul Michael Klein. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Meciul dintre echipele CS Hunedoara şi FCSB, din şaisprezecimile Cupei României, aduce o premieră în fotbalul hunedorean.

Stadionul „Michael Klein” din Hunedoara va găzdui, miercuri, 22 septembrie, meciul de fotbal CS Hunedoara – FCSB, din şaisprezecimile Cupei României.

Corvinul Hunedoara se întoarce acasă. Cum au fost strânşi în timp record banii pentru achiziţia mărcii

Centenarul fotbalului hunedorean. Mii de oameni la meciul omagial dintre Corvinul şi echipa României VIDEO

Povestea savuroasă din istoria Corvinulului: de ce hunedorenii jucau în echipamentul naţionalei Honduras

Evenimentul este privit cu mare interes de localnici şi aduce o premieră pentru arena din Hunedoara, inaugurată în 1960. Autorităţile vor închiria o instalaţie mobilă de nocturnă, care va fi montată în stadion, pentru ca meciul de fotbal să poată avea loc seara. El va fi televizat.

„În baza acordului de parteneriat, Consiliul Judeţean Hunedoara a hotărât alocarea a 150.000 lei, ceea ce reprezintă jumătate din suma necesară aducerii nocturnei, cealaltă jumătate urmând a fi suportată de Primăria Municipiului Hunedoara”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.

Acces gratuit pentru elevi

Totodată, după mai mulţi ani, în Hunedoara vor fi puse în vânzare bilete pentru cei care doresc să vadă meciul de fotbal, pe stadion.

„Biletele la meciul din şaisprezecimimile Cupei României disputat de CS Hunedoara şi FCSB se pun în vânzare începând de joi, 16 septembrie. Costul unui tichet de acces este de 30 de lei indiferent de zona stadionului preferată de fiecare spectator pentru a urmări meciul. Biletele se vând la casieria Ştrandului din cadrul Complexului Sportiv „Michael Klein”, aflată lângă bazinul de înot, programul acesteia urmând a fi zilnic, de la ora 12.00 la ora 19.00, inclusiv sâmbătă. Dată fiind cererea foarte mare, în încercarea de a preveni posibile tentative de speculă, se vor vinde maximum cinci bilete fiecărei persoane care se prezintă la casierie. Elevii au accesul gratuit, însă trebuie să prezinte carnetul de elev (vizat la zi)”, a informat Primăria Hunedoara.

Tichetele de acces la meciul de fotbal vor putea fi achiziţionate şi on-line, detaliile urmând a fi comunicate de îndată ce această variantă de achiziţionare va fi operaţională. Accesul în stadion se va face doar cu respectarea normelor sanitare în vigoare: persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă certificatul unui test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore sau test PCR nu mai vechi de 72 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2, au mai precizat reprezentanţii primăriei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Templul fotbalului din Hunedoara. Cum a început, în anii '50, povestea stadionului Corvinul FOTO VIDEO

Cum arată stadionul unde Michael Klein a făcut istorie. Au trecut 28 de ani de la moartea fotbalistului VIDEO

VIDEO O vedetă din fotbal a cumpărat restaurantul unde au cinat şeful URSS şi Ceauşescu: „Am investit un milion de euro. Nu este o afacere”

Mircea Lucescu, în Hunedoara: „M-au năpădit amintirile cu acea echipă teribilă, Corvinul, şi sper să o văd renăscând”

Gelu Simoc a murit. Povestea de viaţă a fostului preşedinte al FC Corvinul, în anii de glorie ai fotbalului hunedorean

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite