Poliţiştii au tras focuri de armă pentru a opri un spărgător de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au pornit în urmărirea spărgătorului şi au tras cu arma pentru a-l face să se predea. ARHIVĂ
Poliţiştii au pornit în urmărirea spărgătorului şi au tras cu arma pentru a-l face să se predea. ARHIVĂ

Un bărbat din Vulcan a fost prins de poliţişti la scurt timp după ce a dat mai multe spargeri la maşinile parcate pe o stradă din municipiul Petroşani. La vederea maşinii de Poliţie, autorul infracţiunilor a încercat să fugă, cu o bicicletă, însă poliţiştii au tras cu arma pentru a-l opri.

Poliţiştii au tras focuri de avertisment pentru a opri un bărbat care a dat spargere la un taxi parcat pe o stradă din Petroşani.

Autorul infracţiunii a fugit de la faţa locului, folosind o bicicletă, însă a fost prins după ce a căzut de pe ea şi s-a rănit.

„Având în vedere că bărbatul prezenta leziuni la nivelul piciorului drept, poliţiştii au solicitat o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că suspectul şi-a provocat accidental leziunile, în timpul urmăririi”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Bărbatul este suspectat de opt tentative de furt din autoturisme.  


Vă recomandăm şi:

Scandalurile care au zguduit imaginea Poliţiei hunedorene: arestarea şefului BCCO Alba Traian Berbeceanu şi a poliţistului Adrian Sucilă               Arestarea lui Traian Berbeceanu, deveanul aflat timp de opt ani la conducerea BCCO Alba, a dat naştere unui imens scandal. Procurorii DIICOT l-au acuzat pe poliţist de infracţiuni grave, însă ulterior au ajuns la rândul lor să fie puşi sub învinuire pentru „fabricarea unor probe” împotriva lui. Cazul comisarului şef nu a fost singurul care a zguduit imaginea Poliţiei hunedorene în ultimii doi ani.

FOTO VIDEO Trei oameni au murit într-un accident rutier pe şoseaua Hunedoara – Călan           Trei oameni au murit, iar un alt hunedorean a fost rănit, într-un accident rutier petrecut în această seară pe şoseaua Hunedoara – Călan, la ieşirea din satul Hăşdat.

Ucişi pe trecerea de pietoni. Doi oameni au murit într-un accident provocat de un tânăr vitezoman, de 21 de ani           Un şofer în vârstă de 21 de ani a ucis un bărbat şi o femeie, lovondu-i în plin cu autoturismul, în timp ce aceştia traversau strada pe o o trecere pietonală.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite