O tânără a fost la un pas să moară în accidentul provocat de un şofer neatent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident petrecut în satul Lunca Cernei, în apropiere de Hunedoara, s-a soldat cu rănirea gravă a unei hunedorence de 20 de ani.

Accidentul rutier a fost provocat de şoferul maşinii în care se afla tânăra, pe drumul judeţean care leagă satul de municipiul Hunedoara. „Într-o curbă la dreapta, şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a declarat Adriana Voina, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Şoferul, de 41 de ani, a fost rănit uşor, în timp ce pasagera din dreapta s-a ales cu mai multe fracturi şi traumatisme. A fost necesară transportarea ei la o clinică din Timişoara, din cauza stării grave în care se afla.

Un alt accident rutier grav s-a petrecut în Hunedoara. Un autobuz şi un autoturism s-au ciocnit la ieşirea din municipiu, spre Deva, după ce femeia aflată la volanul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere celeilalte maşini, aflate pe drumul principal. „În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto”, au precizat poliţiştii.

Vă recomandăm şi:

REPORTAJ EXCLUSIV: Acasă la salvatorii din Muntenegru. Poveştile îngerilor care ne-au scos morţii şi răniţii din autocarul căzut în prăpastie

Turişti slovaci la un pas de tragedie, în apropierea Devei: un autocar s-a răsturnat după ce şoferul a adormit

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite