Un copil a ajuns la spital după ce a intrat cu bicicleta în vitrina unui magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor de circa 10 ani a fost victima unui accident mai puţin obişnuit. În timp ce se afla la joacă, viaţa i-a fost pusă în primejdie de gemul pe care l-a spart, intrând cu bicicleta prin el.

Accidentul s-a petrecut în Simeria. Copilul aflat pe bicicletă a coborât în viteză o alee şi nu a mai putut evita impactul cu vitrina unui magazin de articole second-hand. Bucăţi mari din geamul spart s-au prăbuşit peste minor, tăindu-l în zona piciorului şi a braţelor.

Copilul, traumatizat, a fugit

„Am auzit bubuitura şi apoi am văzut copilul cu mâinile pline de sânge. S-a ridicat şi a fugit, speriat, nu ştiu încotro a mers, dar nu a mai aşteptat ca oamenii să ii sară în ajutor”, a spus Adrian, unul dintre martorii accidentului.

În urma accidentului, victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Administratorul magazinlui nu a depus plângere împotriva părinţilor minorului, pentru pagubele făcute de acesta.

Vă recomandăm şi:

Râul Mureş a mai făcut o victimă: un hunedorean a fost înghiţit de apele învolburate, iar cadavrul e de negăsit

FOTO Reportaj exclusiv în Muntenegru. Primii sârbi ajunşi la morţi şi la răniţi: „Puţini mai aveau puterea să urle! Carnea cădea de pe ei!“

REPORTAJ EXCLUSIV: Acasă la salvatorii din Muntenegru. Poveştile îngerilor care ne-au scos morţii şi răniţii din autocarul căzut în prăpastie

Turişti slovaci la un pas de tragedie, în apropierea Devei: un autocar s-a răsturnat după ce şoferul a adormit


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite