O femeie a fost violată şi jefuită pe malul Cernei, sub ameninţarea cuţitului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost agresată sexual. ARHIVĂ.
Femeia a fost agresată sexual. ARHIVĂ.

O femeie în vârstă de 40 de ani, din Deva, a fost violată şi jefuită de un tânăr, care a acostat-o în timp ce aceasta se deplasa pe malul râului Cerna, spre locuinţa sa din Sânandrei. Autorul infracţiunilor a fost reţinut.

O hunedoreancă a trecut aseară prin momente de groază, după ce a fost victima unui violator. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost atacată de un tânăr, în drumul spre locuinţa ei din Sânandrei, un sat de la marginea Devei.

A fost târâtă pe malulul râului Cernai, într-un loc ferit, unde agresorul a violat-o, sub ameninţarea cuţitului, şi apoi i-a furat suma de 150 de lei.

Victima a sunat la 112, iar un echipaj al Ambulanţei a ajuns la faţa locului şi a transportat-o la spital. Între timp, poliţiştii au pornit în căutarea agresorului. L-au prins după mai multe ore.

"În cursul nopţii trecute, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din judeţul Braşov, suspect de comiterea infracţiunilor. El a fost reţinut de poliţişti în baza unei ordonanţe, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva cu propunere de arestare preventivă”, a informat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Huendoara.


Vă recomandăm şi:

Agresată sexual pe malul Streiului. Autorul tentativei de viol a fost arestat

Un tânăr de 31 de ani a fost reţinut de poliţişti la scurt timp după ce a atacat o femeie care se afla la plajă, pe malul râului Strei, în zona localităţii hunedorene Batiz. Victima în vârstă de 54 de ani s-a opus tentativei de viol, dar a fost tâlhărită.

Hunedorean condamnat pentru că a abuzat sexual o minoră de 5 ani

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul în care hunedoreanul Tiberiu Cara (59 de ani) a fost trimis în judecată pentru abuzarea sexuală a unei minore de 5 ani.

VIDEO Scenă absurdă: cum au fost primiţi în Deva tinerii reţinuţi pentru violarea unei minore de 13 ani

Cei doi adolescenţi acuzaţi de violarea unei copile de 13 ani, pe care ar fi îmbătat-o la o petrecere, au fost reţinuţi de procurori, iar instanţa a decis arestarea lor preventivă. La ieşirea din sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, un devean i-a apostrofat pe cei doi, într-un mod ieşit din comun.

O copilă de 13 ani a fost violată de doi tineri, care au îmbătat-o la o petrecere

O minoră în vârstă de 13 ani a fost abuzată sexual de doi tineri. Incidentul s-a petrecut într-un apartament din Petroşani. Victima a fost îmbătată de cei doi, în timpul unei petreceri, iar agresorii au profitat de starea în care se afla şi au abuzat-o.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite