Agresată sexual pe malul Streiului. Autorul tentativei de viol a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 31 de ani a fost reţinut de poliţişti la scurt timp după ce a atacat o femeie care se afla la plajă, pe malul râului Strei, în zona localităţii hunedorene Batiz. Victima în vârstă de 54 de ani s-a opus tentativei de viol, dar a fost tâlhărită.

O deveancă în vârstă de 54 de ani a reclamat Poliţiei faptul că în timp ce se afla pe malul Streiului, într-un loc numit „la moara veche” din zona satului Batiz, a fost agresată sexual. Un bărbat de 31 de ani a atacat-o, cu intenţia de a o viola.

„Agresorul nu a reuşit datorită faptului că aceasta a opus rezistenţă. De asemenea, din cercetări a rezultat faptul că în cursul comiterii tentativei de viol, suspectul i-a sustras persoanei vătămate, dintr-un coş de nuiele, un telefon mobil”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

La scurt timp de la comiterea agresiunii tânărul a fost prins, în Simeria. El a fost reţinut de poliţişti.


Vă recomandăm şi:

Andreea Zamfir, tânăra „crucificată” în Italia, a locuit în Hunedoara. Foştii vecini spun că a dus o viaţă de coşmar      

Cadavrul Andreei Zamfir (26 de ani) a fost găsit sub un pod la periferia oraşului italian Florenţa. Tânăra fusese violată şi ucisă în bătaie, cadavrul său fiind apoi legat de o barieră. Poliţiştii i-au căutat rudele într-un cartier din Hunedoara, unde tânăra ar fi locuit înainte de părăsi municipiul.

VIDEO Pedeapsă dură pentru ucigaşul din lanul de porumb: David Andronic a primit 28 de ani de închisoare     

David Andronic nu a recunoscut crima săvârşită în vara anului trecut asupra unei femei pe care mai întâi o violase, însă probele ADN l-au indicat drept vinovat. Tânărul a fost condamnat astăzi pentru omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie.

Au plâns în sala de judecată: violatorii tinerei sechestrate într-o garsonieră din Deva au cerut îndurare instanţei      

Emanuel Prohaska (22 de ani) şi Daniel Ivan (29 de ani) au avut ultimul cuvânt înainte ca magistraţii să pronunţe sentinţa, în dosarul în care sunt judecaţi pentru viol. În faţa instanţei Judecătoriei Deva, cei doi au declarat că regretă faptele comise şi au cerut pedepse cu suspendarea sau achitare.

Ziua crimei din „lanul de porumb”: 15 oameni au fost audiaţi în cazul femeii jefuite, violate şi ucise    

David Andronic, tânărul de 21 de ani trimis în judecată pentru agresarea sexuală şi uciderea unei hunedorence din Căstău, a fost adus în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara. 15 oameni au fost audiaţi astăzi, ca martori, şi au dat declaraţii despre ziua crimei.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri