O femeie a fost jefuită în plină zi, pe o stradă din Petroşani. În ajutor i-au sărit câţiva tineri care l-au prins pe tâlhar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Scene dramatice s-au petrecut pe o stradă din Petroşani, unde o femeie a fost victima unui tâlhar. Mai mulţi tineri i-au venit în ajutor.

O femeie din Petroşani a fost atacată în plină stradă de un tâlhar. Incidentul s-a petrecut vineri.

„În timp ce se deplasa pe Strada Independenţei, către domiciliu, femeii i-a fost smuls lănţişorul de aur de la gât, de către un tânăr pe care nu îl cunoştea şi care a urmărit-o până în faţa blocului în care locuieşte. Femeia a strigat după ajutor, iar suspectul a fost prins cu ajutorul unor tineri aflaţi în zonă”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Autorul tâlhăriei este un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Petroşani, care a fost condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări. În rucsacul lui a fost găsit lănţişorul furat.

„Tânărul a fost reţinut de poliţişti şi prezentat magistraţilor Judecătoriei Petroşani, care au emis, pe numele sau, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a informat IPJ Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Gestul cutremurător transmis în direct, pe Facebook, de un tânăr. S-a filmat pe autostradă intrând cu maşina într-un TIR: „Tot ce am vrut eu a fost ea”

Radu Cîmpean, un tânăr plecat în Marea Britanie, s-a înecat în ocean. Familia cere ajutor pentru repatrierea trupului său

VIDEO Mama tânărului care şi-a filmat moartea pe autostradă a încercat în zadar să-l oprească. Mesajele tulburătoare din clipele dinaintea accidentului fatal

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite