O fabrică de componente auto face angajări masive în Hunedoara. Cine sunt marii ofertanţi de locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Draexlmaier.
Draexlmaier.

Piaţa muncii dă semne de revigorare în municipiul Hunedoara, în care două companii fac angajări masive. În total, peste 450 de locuri de muncă le-au fost oferite hunedorenilor interesaţi de Bursa locurilor de muncă.

Draexlmaier a oferit 110 slujbe, la Bursa locurilor de muncă organizată, joi, în judeţul Hunedoara. Compania germană recrutează montatori sub-ansambluri pentru unitatea de producţie din Hunedoara, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara. Fabrica se află în proces de extindere, cu o secţie de electronice, care va funcţiona la ieşirea din municipiul Hunedoara, în imediata vecinătate a vechii fabrici de cablaje auto. În prezent, compania are circa 2.000 de angajaţi.

Retailerul Dedeman s-a numărat, de asemenea printre companiile care au oferit cele mai multe locuri de muncă la Bursa organizată, joi, în Hunedoara. Dedeman va angaja 100 de persoane în noul magazin construit în municipiul Hunedoara. Cele mai multe dintre posturi sunt de vânzător.  

DHS Eurosport, fabrica de biciclete din Sântuhalm (Deva) oferă, potrivit AJOFM Hunedoara, 50 de locuri de muncă pentru hunedorenii care vor să muncească la asamblarea şi montarea pieselor. DHS este unul dintre marii producători de biciclete din Europa.

Peste 30 de locuri de muncă (îngrijitoare, infirmieră, spălătoreasă, brancardier, autopsier) au fost puse la dispoziţie de Spitalul municipal Hunedoara.

Peste 170 de angajatori au participat la Bursa locurilor de muncă, organizată în toate oraşele Hunedoarei şi au oferit peste 450 de slujbe. Cele mai multe locuri de muncă au fost disponibile în municipiul Hunedoara, iar cele mai puţine în Lupeni şi Haţeg.


Vă recomandăm şi:

Draexlmaier extinde fabrica de cablaje din Hunedoara. Lucrările au demarat, iar investiţia aduce sute de locuri de muncă

Draexlmaier Hunedoara se extinde cu o secţie de componente electronice, construită în vecinătatea fabricii din municipiu. Lucrările au demarat, iar investiţia va aduce locuri de muncă.

Investiţie în impas: ce se întâmplă cu proiectul viitoarei fabrici de biciclete din Haţeg, unde vor lucra 950 de oameni

Compania NextCity anunţa în august că începând de anul viitor va începe construirea unei fabrici de biciclete în Haţeg, unde vor fi angajaţi 950 de oameni. Potrivit primarului Haţegului, Marcel Goia, investitorul nu a mai primit ajutor din partea statului român, astfel că înfiinţarea noii fabrici de biciclete este pusă în prezent sub semnul întrebării.

Haţegana - berea creată pentru a potoli apetitul minerilor pentru ţuică

Unul dintre cele mai importante branduri locale ale judeţului Hunedoara a fost Haţegana, berea fabricată în judeţul Hunedoara. În prezent, fabrica de bere construită la mijlocul anilor 1970 în Haţeg este închisă. În incinta fostei fabrici sunt produse tigăi, iar alte spaţii sunt folosite ca silozuri pentru furaje şi cereale. Din exterior, fabrica din Haţeg pare abandonată, în schimb berea Haţegana este fabricată în prezent la Craiova.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite