Muncitoarea care a terorizat fabrica de cablaje şi şi-a înjunghiat şeful a fost condamnată. Cât o va costa răzbunarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii au condamnat-o pe Gabriela Buteş, arestată după ce şi-a atacat şeful cu un cuţit într-o fabrică de cablaje din Orăştie.

Tribunalul Hunedoara a condamnat-o pe Gabriela Buteş (49 de ani), femeia care şi-a înjunghiat şeful cu un cuţit într-o fabrică de cablaje. Arestată în luna iulie, ea a primit trei ani şi patru luni de închisoare şi va trebui să achite daune morale de 6.000 de lei victimei sale, precum şi cheltuieli de spitalizare de circa 7.000 de lei. Sentinţa nu este definitivă. Bărbatul atacat cu un cuţit a solicitat 92.000 de lei daune morale.


Infracţiunea a avut loc în 12 iulie 2018, într-o fabrică de cablaje din Orăştie, la scurt timp după ce Gabriela Buteş fusese chemată în biroul conducerii. Imediat după ce femeia a aflat că a fost concediată, a ieşit din birou şi s-a îndreptat spre şeful de secţie, un bărbat de 38 de ani, a scos cuţitul de bucătărie pe care îl avea asupra sa şi i l-a înfipt acestuia sub coaste, în zona hemitoracelui stâng, producându-i o plagă de patru centimetri. Bărbatul a avut noroc că tăişul cuţitului nu a luat direcţia inimii şi că doi colegi au sărit în ajutorul lui şi au dezarmat-o pe angajată înainte de a continua să îl lovească.

Răzbunarea muncitoarei

„În luna iulie 2018, Buteş Gabriela era angajata fabricii din Orăştie, în calitate de operator cablaje, iar persoana vătămată era şeful secţiei de producţie în care îşi desfăşura activitatea inculpata. Deşi era un muncitor harnic şi priceput, inculpata obişnuia să ignore sarcinile de serviciu şi să încalce normele de comportament în timpul serviciului, în raport cu superiorii săi ierarhici, şeful de producţie şi şeful de schimb în cadrul fabricii, astfel că aceştia din urmă au întocmit mai multe referate în care semnalau abaterile inculpatei, referate pe care le-au înaintat asistentului manager al societăţii. La data de 12 iulie 2018, la orele 15.00, inculpata s-a prezentat la serviciu în schimbul II, iar în jurul orelor 15.10, şeful de schimb a invitat-o în biroul său, i-a prezentat acesteia abaterile semnalate de superiori săi în conţinutul referatelor şi a înştiinţat-o că va fi concediată. Inculpata a refuzat să semneze referatele, dar a semnat prea vizul de concediere. Când a părăsit biroul martorului, inculpata a observat persoana vătămată la ieşirea din hala de producţie şi, enervată de iminenţa concedierii, s-a îndreptat spre acesta şi i-a aplicat o lovitură în partea stângă a abdomenului, cu un cuţit de bucătărie cu lama de circa 19 cm, pe care îl avea asupra sa. Inculpata a încercat să lovească în continuare persoana vătămată, cu cuţitul, în zona superioară a picioarelor, dar a fost dezarmată”, se arată în dosar.

Şeful de producţie a fost transportat de urgenţă la spital şi supus unei intervenţii chirurgicale, având ulterior nevoie de 25 - 30 zile de îngrijiri medicale.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Mărturia poliţistului care a fugit după cel mai temut asasin din Deva: „Am auzit focurile trase pe stradă şi am alergat la el, dar... nu aveam pistolul la mine”

Explicaţiile halucinante ale ucigaşului sadic al unei eleve, devenit ateu: „Dacă exista Dumnezeu, el a stat pasiv şi nu a intervenit pentru a-şi ocroti creaţia”

Detaliile crimei înfiorătoare comise de trei adolescenţi: femeia batjocorită şi ucisă în centrul Devei a implorat în faţa camerelor video după ajutor

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite