Momente cumplite pentru o femeie din Orăştie. S-a întors în ţară, în concediu, şi a fost incendiată de fostul soţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Lucian Bogdănescu (46 de ani) un bărbat din Orăştie, recent întors din Germania, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat. Este acuzat că şi-a incendiat fosta soţie după ce aceasta intentase divorţ.

Lucian Bogdănescu a fost prezentat luni, 24 august, instanţei Tribunalului Hunedoara cu propunere arestare preventivă. Bărbatul, din Orăştie, a fost acuzat că şi-a incendiat fosta soţie. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, iar autorul agresiunii este anchetat pentru infracţiuni grave.

“Instaţa a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, şi în consecinţă a dispus arestarea preventivă a inculpatului Bogdănescu Lucian, reţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Poliţiei Deva, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24 august 2015 şi până la data de 22 septembrie 2015, pentru tentativă la omor calificat, Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a informat Tribunalul Hunedoara.

Fosta soţie a hunedoreanului a trecut prin momente de groază. Duminică dimineaţă, în jurul orei 8:00, femeia a fost găsită pe o alee pietonală din apropierea Străzii Unirii, din Orăştie, cu hainele cuprinse de flăcări.

1

“La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a stabilit că victima, în vârstă de 42 de ani, plecată la muncă temporară în Germania, a fost incendiată de fostul soţ, un bărbat în vârstă de 46 ani, plecat şi el în Germania, la muncă, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi a divorţului înregistrat în urmă cu un an, ambele persoane venind temporar acasă, în Orăştie, pentru a-şi petrecere concediul de odihnă”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Chinurile unei eleve de 14 ani. A fost răpită de pe stradă de un iranian, violată şi bătută crunt cu o curea

Un om de afaceri iranian din Valea Jiului a fost acuzat că a violat o minoră de 14 ani. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, ar fi ademenit-o pe adolescentă cu un lanţ din aur. A adus-o în locuinţa lui şi a abuzat-o sexual. Minora a fost lovită cu o curea, pentru a nu opune rezistenţă.

Spovedania profului de mate pentru care o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste. Lucruri secrete din iubirea interzisă care a zdruncinat întreaga Românie

Alin Cioară, profesorul de matematică din Brad acuzat că a avut o relaţie de dragoste cu o elevă de 16 ani, care apoi s-ar fi sinucis din cauza lui, trece prin momente cumplite. Dascălul şi-a pierdut postul de profesor şi se chinuie de ani buni să depăşească momentul tragediei de care a fost făcut responsabil, pe nedrept, susţine el.

Lucian Hoară, fostul „emo“ care i-a tăiat gâtul iubitei sale, o elevă de 15 ani: „M-am pus în pielea celor care au suferit”

Lucian Hoară (22 de ani), tânărul din Hunedoara care, în 2008, a omorât o elevă din Hunedoara, în vârstă de numai 15 ani, se află în libertate de un an, fiind eliberat după şase ani petrecuţi în închisoare. Fostul adolescent – emo spune că încearcă să ducă o viaţă normală, în timp ce tatăl său afirmă că şi-a căutat de lucru, însă, deocamdată, fără prea mult succes.

Mărturia monstrului care a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul: Aurel Enea s-a lepădat de Dumnezeu în puşcărie şi a scris o carte despre evoluţia omului

Aurel Enea, unul dintre cei mai sadici criminali ai Hunedoarei, a scris o carte în puşcărie, în speranţa că va fi pus în libertate mai devreme. Volumul se numeşte „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie” şi cuprinde o serie de observaţii pe care condamnatul le face asupra lumii, unele cu totul şocante.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite