Chinurile unei eleve de 14 ani. A fost răpită de pe stradă de un iranian, violată şi bătută crunt cu o curea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost abuzată sexual, susţin părinţii acesteia.
Minora a fost abuzată sexual, susţin părinţii acesteia.

Un om de afaceri iranian din Valea Jiului a fost acuzat că a violat o minoră de 14 ani. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, ar fi ademenit-o pe adolescentă cu un lanţ din aur. A adus-o în locuinţa lui şi a abuzat-o sexual. Minora a fost lovită cu o curea, pentru a nu opune rezistenţă.

O elevă de 14 ani, din Petroşani, a reclamat la Poliţie că a fost victima unui violator. În seara de miercuri, suspectul, un om de afaceri iranian, în vârstă de 64 de ani, stabilit în Valea Jiului, ar fi acostat-o pe minoră pe o stradă din centrul municipiului Petroşani.

I-ar fi oferit un lănţişor de aur, pentru a-l însoţi. Apoi a adus-o în apartamentul său, a încuiat-o în locuinţă şi a lovit-o cu o curea, până când fata nu a mai opus rezistenţă agresiunilor sexuale. Adolescenta, cu corpul plin de vânătăi, a ajuns acasă şi le-a povestit părinţilor traumele suferite, iar tatăl său a anunţat Poliţia.

„Plângerea a fost înregistrată şi s-a constituit un dosar penal care se află în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani. Deocamdată se adminsitrează probatoriul”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În cauză a fost dispusă şi o expertiză medico – legală. Deocamdată, bărbatul este cercetat în stare de libertate, dar, în funcţie de cursul anchetei, lucrurile se pot schimba, iar anchetatorii ar putea să ceară arestarea preventivă a acestuia.


Vă recomandăm şi:

Spovedania profului de mate pentru care o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste. Lucruri secrete din iubirea interzisă care a zdruncinat întreaga Românie

Alin Cioară, profesorul de matematică din Brad acuzat că a avut o relaţie de dragoste cu o elevă de 16 ani, care apoi s-ar fi sinucis din cauza lui, trece prin momente cumplite. Dascălul şi-a pierdut postul de profesor şi se chinuie de ani buni să depăşească momentul tragediei de care a fost făcut responsabil, pe nedrept, susţine el.

Lucian Hoară, fostul „emo“ care i-a tăiat gâtul iubitei sale, o elevă de 15 ani: „M-am pus în pielea celor care au suferit”

Lucian Hoară (22 de ani), tânărul din Hunedoara care, în 2008, a omorât o elevă din Hunedoara, în vârstă de numai 15 ani, se află în libertate de un an, fiind eliberat după şase ani petrecuţi în închisoare. Fostul adolescent – emo spune că încearcă să ducă o viaţă normală, în timp ce tatăl său afirmă că şi-a căutat de lucru, însă, deocamdată, fără prea mult succes.

Mărturia monstrului care a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul: Aurel Enea s-a lepădat de Dumnezeu în puşcărie şi a scris o carte despre evoluţia omului

Aurel Enea, unul dintre cei mai sadici criminali ai Hunedoarei, a scris o carte în puşcărie, în speranţa că va fi pus în libertate mai devreme. Volumul se numeşte „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie” şi cuprinde o serie de observaţii pe care condamnatul le face asupra lumii, unele cu totul şocante.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite