Mitinguri de protest anunţate în oraşele Hunedoarei. Sute de oameni sunt aşteptaţi să participe la manifestaţii

0
0

Centrele oraşelor Deva, Hunedoara, Petroşani şi Brad au devenit locuri de întâlnire pentru hunedorenii care protestează faţă de măsurile luate de Guvern, de modificare a Codurilor Penale.

Piaţa Victoriei din municipiul Deva va fi şi în această seară, de la ora 18:00, loc de întâlnire pentru hunedorenii care doresc să protesteze faţă de ordonanţele graţierii propuse de Guvernul României.

Aseară, la mitingul din Deva au participat peste 1.000 de oameni.

Proteste au fost anunţate şi în municipiile Hunedoara, Petroşani şi Brad.

În ultimele trei seri, mii de oameni au participat la manifestaţiile organizate în oraşele judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Mitinguri în oraşele Hunedoarei. Apelul dur al unui primar PSD a devenit viral printre protestatari

Aproape 2.000 de oameni au protestat în oraşele din judeţul Hunedoara faţă de măsurile luate de guvern. Cei mai mulţi, peste 1.000, s-au strâns în centrul municipiului Deva. Proteste au fost şi în Hunedoara, Brad şi Valea Jiului.

Mesajul dur al unui primar PSD pentru Guvern: „Lăsaţi dracului hoţii si penalii acolo unde le este locul... La puşcărie“

Un primar PSD din Hunedoara a publicat un mesaj neobişnuit de dur după adoptarea ordonanţei de modificare a Codurilor penale. „Lăsaţi dracului hoţii si penalii acolo unde le este locul... la puşcărie”, a transmis primarul Lucian Albu Weber, iar ulterior şi-a explicat răbufnirea, la fel de direct.

Revolta unui primar PSD, enervat pe zecile de mii de oameni care au scandat „Ciuma Roşie”: „Se duce ţara pe p...”

Strigătele zecilor de mii de oameni care au participat în ultimele seri la protestele faţă de ordonanţa privind graţierea l-au revoltat pe Gheorghe Ile, primarul PSD al municipiului Vulcan. „Se duce ţara pe p...”, a fost reacţia primarului, judecat într-un proces de fals intelectual şi delapidare.

Revolta consilierei unui deputat PSD faţă de protestatari: „Am o greaţă de dau în hepatită. V-aş teleporta pe toţi în India”

Alisa Bencău, o tânără  angajată la cabinetul deputatului PSD, Ilie Toma, a revoltat o comunitate întreagă prin mesajele jignitoare adresate celor care au ieşit în stradă, pentru a protesta împotriva Guvernului României: „Bătăuşi. Huligani. Drogaţi. Răzvrătiţi. Anti-sistem”, i-a catalogat tânăra consilieră pe â protestatari. „Am o greaţă de dau în hepatită. V-aş teleporta pe toţi în India” a fost un alt mesaj al acesteia.

VIDEO Proteste în Deva, Hunedoara, Brad, Haţeg şi Valea Jiului: aproape 2.000 de oameni şi-au strigat revolta

Centrele oraşelor din judeţul Hunedoara au fost ocupate după lăsarea serii. În total, aproape 2.000 de oameni şi-au manifestat nemulţumirea faţă de ultimele măsuri luate de Guvernul României. Mitinguri de protest au avut loc în aproape toate oraşele.

Proteste în Hunedoara şi Deva: sute de oameni au manifestat împotriva Guvernului şi a măsurilor de graţiere

Piaţa din faţa Casei de cultură din Hunedoara şi Piaţa Victoriei din Deva au fost scenele protestelor la care au participat sute de oameni, nemulţumiţi de măsurile luate de Guvernul României privind modificarea Codului Penal.

Traian Berbeceanu, despre ordonanţa de modificare a Codului Penal: „România a ajuns pe fundul prăpastiei. Este o ticăloşie!”

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, a transmis un mesaj vehement împotriva deciziei Guvernului de modificare a Codului Penal, prin ordonanţa de urgenţă, act normativ care i-ar putea scăpa pe foştii săi anchetatori de la DIICOT de închisoare.

Mai multe - Hunedoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite