Mesajul dur al unui primar PSD pentru Guvern: „Lăsaţi dracului hoţii si penalii acolo unde le este locul... La puşcărie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un primar PSD din Hunedoara a publicat un mesaj neobişnuit de dur după adoptarea ordonanţei de modificare a Codurilor penale. „Lăsaţi dracului hoţii si penalii acolo unde le este locul... la puşcărie”, a transmis primarul Lucian Albu Weber, iar ulterior şi-a explicat răbufnirea, la fel de direct.

Lucian Mihael Albu Weber a devenit primar al comunei hunedorene Hărău după alegerile din vara anului 2016, candidând din partea Partidului Social Democrat.

Primarul a răbufnit pe pagina sa de Facebook, împotriva măsurilor luate de Guvernul condus de propriul partid, printr-un mesaj dur.

„Lăsaţi dracului hoţii si penalii unde le este locul... la puşcărie”, a transmis Lucian Albu Weber, comentând măsurile de modificare a Codurilor penale.

Comentariul său a stârnit numeroase reacţii, iar primarul PSD a revenit cu o explicaţie. „De fiecare dată când am considerat că un lucru nu este bun mi-am spus părerea Asta fac şi acum”, a declarat Albu Weber.

image

Vă recomandăm şi:

Revolta consilierei unui deputat PSD faţă de protestatari: „Am o greaţă de dau în hepatită. V-aş teleporta pe toţi în India”

Alisa Bencău, o tânără  angajată la cabinetul deputatului PSD, Ilie Toma, a revoltat o comunitate întreagă prin mesajele jignitoare adresate celor care au ieşit în stradă, pentru a protesta împotriva Guvernului României: „Bătăuşi. Huligani. Drogaţi. Răzvrătiţi. Anti-sistem”, i-a catalogat tânăra consilieră pe â protestatari. „Am o greaţă de dau în hepatită. V-aş teleporta pe toţi în India” a fost un alt mesaj al acesteia.

VIDEO Proteste în Deva, Hunedoara, Brad, Haţeg şi Valea Jiului: aproape 2.000 de oameni şi-au strigat revolta

Centrele oraşelor din judeţul Hunedoara au fost ocupate după lăsarea serii. În total, aproape 2.000 de oameni şi-au manifestat nemulţumirea faţă de ultimele măsuri luate de Guvernul României. Mitinguri de protest au avut loc în aproape toate oraşele.

Proteste în Hunedoara şi Deva: sute de oameni au manifestat împotriva Guvernului şi a măsurilor de graţiere

Piaţa din faţa Casei de cultură din Hunedoara şi Piaţa Victoriei din Deva au fost scenele protestelor la care au participat sute de oameni, nemulţumiţi de măsurile luate de Guvernul României privind modificarea Codului Penal.

Traian Berbeceanu, despre ordonanţa de modificare a Codului Penal: „România a ajuns pe fundul prăpastiei. Este o ticăloşie!”

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, a transmis un mesaj vehement împotriva deciziei Guvernului de modificare a Codului Penal, prin ordonanţa de urgenţă, act normativ care i-ar putea scăpa pe foştii săi anchetatori de la DIICOT de închisoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite