Maşina de 25.000 de euro şi 140 de cai putere a intrat în dotarea Poliţiei Rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul, la prezentarea oficială. D.G.
Autoturismul, la prezentarea oficială. D.G.

O companie germană a încheiat un parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, în urma căruia poliţiştii vor putea folosi, pentru un an, un autoturism de lux, de 140 de cai putere şi care poate atinge o viteză de până la 240 de kilometri pe oră.

Cel mai nou autoturism intrat în dotarea agenţilor de poliţie rutieră este un bolid de provenienţă germană. Maşina va fi folosită pentru monitorizarea traficului rutier autostrada Deva – Orăştie, dar şi pentru intervenţii în cazul unor evenimente rutiere, pe celelate şosele ale judeţului.

Valoarea autoturismului ajunge la 25.000 de euro, la care se adaugă valoarea dotărilor tehnice specifice pentru misiunile poliţiştilor.

Confort şi viteză
„Autoturismul are o stabilitate sporită la viteză mare. Are 140 de cai putere şi este foarte economicos. Are o cutie automată, care sporeşte eficienţa maşinii. Este foarte confortabil, beneficiind din acest punct de vedere de dotări de ultima generaţie. De asemenea, maşina este cea mai sigură din clasa ei”, au precizat reprezenanţii companiei auto.
Poliţiştii susţin că noua maşină îi va ajuta să îşi facă mai bine simţită prezenţa în trafic şi să intervină mai rapid în cazul unor accidente rutiere.

Vă recomandăm şi:

FOTO-VIDEO Concluziile tragediei rutiere din Deva: Omul de afaceri Iosif Olteanu a făcut infarct la volan

FOTO Cum arată parcul auto de lux al romilor milionari care trăiesc în „Pipera de Hunedoara”

FOTO Tragedii în cartierul palatelor: doi dintre cei mai bogaţi romi au murit într-un accident rutier. Tinerii au fost înmormântaţi cu mult fast

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite