Lucian Marcu, ucigaşul tinerei de 22 de ani, trebuia să fie în închisoare de o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Marcu. Sursa Facebook.com
Lucian Marcu. Sursa Facebook.com

Pe numele lui Lucian Marcu, tânărul din Lupeni arestat după ce şi-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit, exista un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, emis din luna ianuarie a acestui an. Mandatul nu a mai fost pus în aplicare.

Lucian Marcu a fost arestat preventiv, după ce în dimineaţa zilei de 15 februarie şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, în vârstă de 22 de ani, mamă a doi copii. În luna octombrie a anului trecut, Lucian Marcu fusese condamnat de Judecătoria Petroşani la doi ani de închisoare cu executare, pentru furt calificat. Între timp, autorul crimei se afla în Italia, într-o închisoare unde ispăşea o pedeapsă pentru tâlhărie, iar pentru că nu a mai contestat decizia instanţei hunedorene, ea a rămas definitivă.

Eliberat din închisoarea italiană, Lucian Marcu s-a întors în ţară, în luna ianuarie, fără să ştie că pe numele lui a fost emis în aceeaşi lună un mandat de executare a pedepsei pentru furt calificat şi că se afla în baza de date a persoanelor urmărite, potrivit cotidianului Mesagerul hunedorean.

„Într-adevăr, pe numele lui exista acest mandat”, a confirmat procurorul Mirela Negruţiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Lucian Marcu a fost ridicat de poliţişti abia după ce a comis crima asupra tinerei cu care avea doi copii. În prezent, tânărul din Valea Jiului se află în arest preventiv şi esteacuzat de omor calificat.

image

Vă recomandăm şi:

Lucian Marcu a fost arestat preventiv. Este acuzat că şi-a ucis iubita în vârstă de 22 de ani, cu care avea doi copii

Tribunalul Hunedoara a admis propunerea de arestare preventivă, formulată pe numele lui Lucian Marcu, tânărul din Lupeni reţinut la scurt timp după ce şi-a înjunghiat fosta iubită, în vârstă de 22 de ani, cu care avea doi copii.

Tânără de 22 de ani ucisă de fostul iubit, cu care avea doi copii. Suspectul fusese eliberat recent din penitenciar

Lucian Marcu, un tânăr din Lupeni, a fost reţinut în această dimineaţă pentru omor. Bărbatul este acuzat că şi-a ucis fosta iubită, în vârstă de 22 de ani, mamă a doi copii.

Criminalul emo s-a răzgândit. A acceptat oferta de a ispăşi restul pedepsei pentru uciderea unei eleve, „la reeducare”

Lucian Hoară (22 de ani), tânărul pentru care Tribunalul Hunedoara a decis trimiterea într-un centru de detenţie cu rol educativ, după ce în vara anului 2008 şi-a ucis prietena în vârstă de 15 ani, a renunţat la a contesta decizia instanţei. Condamnatul s-a împăcat cu ideea de a petrece ultimele luni din pedeapsă în centrul de detenţie.

VIDEO Pedeapsă dură pentru ucigaşul din lanul de porumb: David Andronic a primit 28 de ani de închisoare

David Andronic nu a recunoscut crima săvârşită în vara anului trecut asupra unei femei pe care mai întâi o violase, însă probele ADN l-au indicat drept vinovat. Tânărul a fost condamnat astăzi pentru omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite