VIDEO Pedeapsă dură pentru ucigaşul din lanul de porumb: David Andronic a primit 28 de ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Andronic va mai sta 28 de ani în închisoare. FOTO: Daniel Guţă, ADEVĂRUL.
David Andronic va mai sta 28 de ani în închisoare. FOTO: Daniel Guţă, ADEVĂRUL.

David Andronic nu a recunoscut crima săvârşită în vara anului trecut asupra unei femei pe care mai întâi o violase, însă probele ADN l-au indicat drept vinovat. Tânărul a fost condamnat astăzi pentru omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie.

Tribunalul Hunedoara a pronunţat sentinţa în dosarul în care David Andronic (21 de ani)  a fost trimis în judecată pentru tâlhărirea, violarea şi uciderea unei hunedorence.

„Instanţa l-a condamnat pe inculpat la 28 de ani de închisoare şi a menţinut măsura arestării preventive pentru acesta. Împotriva soluţiei poate fi declarat apel în termen de 10 zile de la comunicare”, a precizat Ildiko Gllăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

În seara de 19 august 2013, cadavrul Georgetei Danciu (57 de ani) fusese găsit de soţul femeii, la marginea unui lan de porumb. Bărbatul a relatat că a văzut trupul neînsufleţit al acesteia despuiat de haine şi acoperit cu buruieni. Victima fusese violată şi omorâtă, iar criminalul i-a smuls cerceii din urechi.

image

Foto

image

Câteva zile mai târziu, anchetatorii l-au indentificat pe criminal în persoana lui David Andronic (21 de ani), un tânăr care locuia în zonă, recent eliberat din închisoare, unde petrecuse trei ani pentru o tâlhărie

„S-a reţinut în rezoluţia de începere a urmăririi penale că inculpatul a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit, în zona gâtului, care a dus la decesul acesteia şi, totodată, i-a sustras cerceii prin tăierea lobilor urechilor, a întreţinut raport sexual cu victima împotriva voinţei acesteia, a dezbrăcat victima şi i-a sustras hainele, precum şi un sac de rafie pe care aceasta îl avea asupra ei”, informa procurorul Mirela Negruţiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. 

Hunedoara: soţul femeii violate şi ucise, în august 2013, de David Andronic - declaraţie

David Andronic nu a recunoscut fapta, însă mărturiile sale şi ale apropiaţilor săi nu s-au potrivit. El a fost incriminat pe baza probelor ADN prelevate de locul crimei şi a unor obiecte ale victimei, despre care relata că nu o cunoştea, ce au fost descoperite asupra lui.

Vă recomandăm şi:

Ziua crimei din „lanul de porumb”: 15 oameni au fost audiaţi în cazul femeii jefuite, violate şi ucise 

VIDEO Cazul femeii violate şi ucise în lanul de porumb: ucigaşul a fost prins, susţin procurorii. Nu recunoaşte crima

VIDEO Femeie violată şi ucisă de un necunoscut: cadavrul a fost găsit într-un lan de porumb, de câinele familiei

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite