Investiţia în noul mall din Deva a ajuns la final. Proprietarii centrului comercial dau ultimele detalii despre proiect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondul de investiţii sud-african NEPI (New Europe Property Investments) a anunţat că pe cale să finalizeze lucrările la extensia mallului Deva Shopping City. Acesta va avea fi unul dintre cele mai moderne din zona de vest a ţării, potrivit reprezentanţilor fondului de investiţii.

Construcţia noului mall din Deva a ajuns aproape de final, susţin reprezentanţii Fondului de investiţii sud-african NEPI (New Europe Property Investments), constructorii centrului comercial de pe DN 7.

„Prin acest proiect, NEPI are în plan transformarea actualului centru comercial într-un mall dominant regional, iar termenul de finalizare a construcţiei este toamna lui 2015. Suprafaţa existentă va fi extinsă cu aproape 11.000 de metri pătraţi, întregul complex comercial ce cuprinde Metro, Praktiker şi Auchan ajungând astfel la o suprafaţă totală închiriabilă de 54.000 metri pătraţi. Mall-ul judeţului Hunedoara va aduce branduri importante şi va suplimenta zona de servicii”, au informat reprezentanţii fondului de investiţii.

Centrul comercial va fi dotat cu un cinematograf multiplex, dotat cu tehnologie 3D, care va avea şase săli de proiecţie, fiind singurul multimplex din judeţul Hunedoara. De asemenea, în zona de divertisment vor fi săli de bowling, biliard, cazino, locuri de joacă pentru copii, precum şi un food court cu bucătării, fast-food-uri şi cafenele.

Investitorii susţin că noul mall din Deva va avea 1.700 de locuri de parcare.


Vă recomandăm şi:

Hipermarket în Hunedoara, în locul mall-ului plănuit din 2008? Terenul Plaza Centers a fost achiziţionat de Dedeman

Plaza Centers a vândut retailerului Dedeman terenul de 41.000 de metri pătraţi pe care îl deţinea din Hunedoara. Terenul a fost achiziţionat în urmă cu şapte ani de cei de la Plaza Centers, însă planurile de construcţie a unui mall nu au mai fost realizate.

Un nou mall va fi construit în Deva, în vecinătatea hipermarketului Auchan, pe un teren de 90.000 de metri pătraţi

Un nou centru comercial va fi construit în vecinătatea hipermarketului Auchan, potrivit Primăriei Deva. Proiectul de „extindere a centrului comercial Auchan Deva” prevede construcţia unui mall pe un teren de 91.000 de metri pătraţi.

Strategiile milionarilor de la Plaza Centers pentru terenul mall-ului din Hunedoara

Construirea primului mall din Hunedoara rămâne o incertitudine chiar şi la cinci ani după ce dezvoltatorul imobiliar Plaza Centers a achiziţionat un teren de aproape 41.000 de metri pătraţi în localitate, cu scopul declarat de a ridica un centru comercial imens.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite