Un nou mall va fi construit în Deva, în vecinătatea hipermarketului Auchan, pe un teren de 90.000 de metri pătraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou centru comercial va fi construit în vecinătatea hipermarketului Auchan, potrivit Primăriei Deva. Proiectul de „extindere a centrului comercial Auchan Deva” prevede construcţia unui mall pe un teren de 91.000 de metri pătraţi.

Un nou mall va fi construit în Deva, în imediata vecinătate a hipermerketului Auchan, pe Calea Zarandului. Societatea beneficiară a proiectului de „extindere a centrului comercial Auchan Deva” a solicitat Primăriei Deva aprobarea documentaţiei urbanistice a Planului Urbanistic de Detaliu.

Proiectaţii propun construirea unui centru comercial multifuncţional, cu regim de înălţime parter şi etaj parţial, pe o suprafaţă de 91.447 de metri. „Clădirea va fi poziţionată adiacent clădirii existente, galeria comercială Auchan, în partea de nord-est a acesteia.

Suprafaţa construită propusă va fi de 41.690 de metri pătraţi, iar suprafeţele carosabile şi parcările vor fi pe 30.463 de metri pătraţi. Suprafeţele pietonale propuse sunt de 2.390 de metri pătraţi, iar zonele verzi vor ocupa 18.300 de metri pătraţi. Lăţimea centrului comercial propusă va fi de 91 de metri, lungimea maximă va fi de 121 metri, iar înălţimea de 14 metri. Funcţiunea imobilului va fi de centru comercial multifuncţional, servicii, foodcourt, entertainment, parcări, anexe”, a informat administraţia locală.

Aproape 300 de oameni vor lucra în noul mall, a cărui construcţie ar urma să înceapă în toamna acestui an şi va fi finalizată, cel mai probabil, anul viitor înainte de Paşte.


Vă recomandăm şi:

Incendiu în Auchan Deva: peste 100 de oameni au fost evacuaţi din hipermarket

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă la mmagazin de covoare din incinta Auchan. Clienţii şi angajaţii din galeriile hipermarketului au fost evacuaţi, pe durata intervenţiei pompierilor.

Dedeman construieşte un hipermarket pe centura municipiului Deva

Retailerul Dedeman va înfiinţa un hipermarket în municipiul Deva. Lucrările de construcţie au demarat pe un teren de peste 30.000 de metri pătraţi, iar magaziul se va întinde pe o suprafaţă de peste 12.000 de metri pătraţi, potrivit proiectantului.

Cel mai mare hipermarket din Deva se închide. Real va intra în procesul de re-branding, sub sigla Auchan

Conducerea complexului comercial Real din Deva a anunţat că hipermarketul va fi închis în perioada 17 – 27 martie, în care va intra într-un proces de re-branding, după ce în toamna anului trecut a fost finalizată achiziţia centrelor comerciale Real de cătrea grupul Auchan.

Cum a ajuns Deva un municipiu al „hipermarketurilor fantomă”

Criza a afectat profund investiţiile în retail, din zona Devei. Dacă în urmă cu câţiva ani se putea vorbi despre Deva ca fiind unul dintre cele mai comerciale municipii din ţară, datorită numărului mare de centre de cumpărături mari raportate la numărul de locuitori, în prezent multe din afaceri au eşuat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite