Imagini revoltătoare din Orăştie. Câini ucişi pe stradă: „Un om fără suflet i-a împuşcat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Vali Florin, FACEBOOK
FOTO: Vali Florin, FACEBOOK

Fotografiile publicate de un tânăr din Orăştie, care arată mai mulţi câini morţi pe o stradă din municipiu, au stârnit revolta localnicilor.

Mai mulţi câini au fost împuşcaţi într-un cartier din Orăştie, susţine un tânăr din localitate, care publicat imaginile cu animalele ucise pe o stradă.

„S-a întâmplat aseară, pe strada Mureşului... Un om fără suflet a împuşcat toţi căţeii”, a scris Vali Florin pe Facebook.

Mesajul şi imaginile cu animalele moarte au stârnit un val de reacţii de revoltă. Reprezentanţii Primăriei Orăştie susţin că au anunţat Poliţia, pentru a clarifica situaţia.

„În urma apariţiei pe reţelele de socializare a fotografiilor cu acest incident, ne-am autosesizat şi am anunţat Poliţia locală, care, la rândul ei, a transmis o adresă oficială către Poliţia naţională. Aceasta din urmă are competenţă în cercetarea şi aflarea cauzelor în care s-a produs incidentul. Suntem împotriva acestui gen de manifestări şi sperăm ca Poliţia să afle adevărul în acest caz”, a informat Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăştie.

Poliţiştii vor face verificări cu privire la cele sesizate de primărie.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Scene uimitoare într-un sat: un zimbru venit din sălbăticie a fost adoptat de oameni: „Zimbruţul, sunt aici la doi metri de el şi nu are nicio treabă”

Zimbrii au revenit în sălbăticia Munţilor Carpaţi după două secole de la dispariţia lor. Povestea noului coridor ecologic

O nouă generaţie de zimbri se naşte în sălbăticie. Animalele din Munţii Ţarcu şi Poiana Ruscă au adus pe lume patru viţei

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite