Hoţul lăsat în libertate după ce a devastat calea ferată Hunedoara – Simeria a dat nouă o spargere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: IPJ Hunedoara.
FOTO: IPJ Hunedoara.

La scurt timp după ce a fost lăsat în libertate, după ce furase sute de metri liniari de cupru de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, un tânăr s-a întors la vechile obiceiuri. De această dată a dat o spargere la halda de cale ferată din Peştiş.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au reţinut, în urmă cu o săptămână, un tânăr de 34 de ani, acuzat că a săvârşit mai multe furturi pe calea ferată Hunedoara – Simeria, de pe care trenurile de călători au fost anulate de CFR, de la 1 martie.

Hunedoreanul a furat 600 de kilograme de cablu de cupru de la infrastructura feroviară , respectiv aproape 400 de metri liniari de cupru, din zona staţiei CF Peştiş. A fost anchetat pentru furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă, dar procurorul a decis plasarea sa sub control judiciar.

Luni, tânărul s-a întors în staţia CF Peştiş, pentru a comite alte infracţiuni.

„Poliţiştii Postului de poliţie T.F. Hunedoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că a fost sustrasă o motocoasă din magazia de lemne şi bunuri din clădirea Haltei C.F. Peştiş. În urma activităţilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie T.F. Hunedoara l-au identificat pe suspect. În sarcina bărbatului a fost reţinută şi comiterea altor infracţiuni de furt calificat (de cabluri din cupru de la infrastructura feroviară), distrugere şi semnalizare falsă. Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Gara legendară pusă sub lacăt. Au dispărut trenurile de călători de pe calea ferată înfiinţată de peste 130 de ani

VIDEO Gara – monumentul din Brad şi-a schimbat înfăţişarea. Cum arată clădirea istorică după cinci luni de renovare

Frescele sovietice unice neşterse din Gara Hunedoara. Turiştii vin curioşi să admire mostra rară de realism-socialist

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite