FOTO Un sat întreg acoperit de fum toxic, după ce depozitul unei fabrici a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiuîn Chişcadaga.
Incendiuîn Chişcadaga.

Un depozit de cauciucuri al fabricii de ciment din Chişcădaga a fost cuprins de flăcări în această dimineaţă, iar norii de fum au acoperit satul. Pompierii se află la faţa locului şi acţionează pentru stingerea incendiului.

Un incendiu izbucnit astăzi, în jurul orei 9, într-o magazie din cadrul fabricii de ciment din Chişcădaga (comuna Şoimuş, judeţul Hunedoara) a pus în pericol sănătatea a sute de familii. Flăcările au cuprins un depozit de cauciucuri şi, deşi nu s-au înregistrat victime, arderile au provocat un fum intens, care a acoperit satul.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale şi estimează că incendiul va fi lichidat în cursul acestei zile.

Potrivit reprezentanţilor fabricii din Chişcădaga incendiul a cuprins o magazie care aparţine societăţii  SC Thermo Recycling SRL, care funcţionează în incinta fabricii de ciment şi prepară combustibilul alternativ. Au ars cauciucuri şi deşeurile din lemn şi plastic. Primarul comunei Şoimuş, Mihai Irimie, susţine că noxele provenite din arderile deşeurilor au acoperit satul Chişcădaga, iar sănătatea oamenilor a fost pusă în pericol.

Mai mulţi localnici şi-au luat copiii şi au plecat în Deva, pentru a fi feriţi de pericolul inhalării gazelor toxice.
Comisariatul Gărzii de Mediu va face o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat poluarea mediului.


Vă recomandăm şi:

„Mama criminală“ a violat un copil de şapte ani, cu ardei iuţi. Femeia acuzată că a provocat incendiul care i-a ucis trei copii e judecată şi pentru maltratare

Alina Ardeleanu, femeia din Uricani acuzată că a provocat incendiul în care au murit trei dintre cei patru copii ai săi, a fost trimisă în judecată pentru abuzarea sexuală, sechestrarea şi agresarea unui copil de şapte ani. Femeia îşi va afla sentinţa în acest dosar în 30 iunie.

Copiii morţi în incendiul provocat de mama - criminală au fost înmormântaţi. Femeia a fost huiduită şi aproape linşată  la căpătâiul celor trei prunci ucişi

Cei trei copii cu vârste între un an şi 10 ani, care au murit în urma incendiului ce le-a cuprins apartamentul, în timp ce mama acestora îi încuiase în locuinţă şi ieşise la cumpărături, au fost înmormântaţi astăzi în Uricani. Femeia a venit, din spital, să îşi conducă pruncii pe ultimul drum, însă la groapă a fost aproape linşată de rude.

VIDEO Incendiu violent într-un cartier din Deva. Pompierii au stins flăcările înainte de a cuprinde mai multe maşini

Pompierii din Deva au intervenit în această seară cu două autospeciale, pentru a opri un incendiu care a cuprins remorca unui camion, într-un cartier din municipiu. Flăcările se puteau extinde la imobilele din jur.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite