Accident rutier pe şoseaua Haţeg – Petroşani: doi tineri s-au răsturnat cu maşina după ce au lovit un podeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.
FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

Doi tineri au ajuns în spital, în urma unui accident rutier în care au fost implicaţi duminică, la Crivadia. Maşina cu care circulau s-a răsturnat după ce a lovit un podeţ.

Mai multe echipaje medicale de urgenţă au intervenit, duminică, în ajutorul unor tineri care s-au răsturnat cu autoturismul pe şoseaua Haţeg - Petroşani (DN 66), la Crivadia. Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 19 ani a pierdut controlul volanului, într-o curbă, şi a lovit un podeţ. În urma impactului maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

„Accidentul rutier s-a soldat cu două victime: un bărbat de 19 ani, cu traumatism cranian şi multiple plăgi escoriate, şi un bărbat în vârstă de 20 de ani, cu traumatism cranian urmat de pierderea stării de conştienţă şi de asemenea cu plăgi escoriate. Cei doi au fost transportaţi la nitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Petroşani”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Clipe de coşmar pentru pelerinii de la Prislop. Două maşini s-au ciocnit frontal pe noua şosea spre mănăstire

Un accident rutier s-a petrecut, duminică, în apropiere de Mănăstirea Prislop. Două autoturisme s-au ciocnit frontal într-o curbă a şoselei spre mănăstire, iar în urma coliziunii doi oameni au fost răniţi.

FOTO Accident rutier pe DN 7: două maşini s-au ciocnit frontal, iar una dintre victime a rămas încarcerată

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, marţi dimineaţă, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Turdaş. A fost nevoie de intervenţia echipajului de la Descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime din maşina distrusă.

Un fost primar a fost condamnat pentru accidentul în care un motociclist a murit pe loc. Victima circula cu 136 km/h

Fostul primar din Băniţa a fost condamnat pentru ucidere din culpă. Ionel Martin Burlec a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia un motociclist a murit pe loc. Burlec a produs accidentul, dar tânărul de 29 de ani ar fi circulat cu peste 130 de kilometri pe oră.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite