Guţă Junior, acuzat că a molestat o tânără în scandalul din Noaptea Învierii, cere eliberarea de sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Guţă, fiul cântăreţului cu acelaşi nume, a contestat măsura controlului judiciar impusă de instanţă asupra lui în dosarul penal în care este acuzat că a bătut o tânără, în clubul Keops din Petroşani. Marţi, instanţa va decide asupra cererii sale.

Tribunalul Hunedoara va decide marţi asupra contestaţiei depuse de Nicolae Guţă (junior) faţă de măsură controlului judiciar sub care este cercetat în dosarul penal pentru violenţe. Zilele trecute, Judecătoria Petroşani a menţinut măsura preventivă a controlului judiciar dispusă, din data de 2 mai, asupra inculpatului, în dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

„Pe durata controlului judiciar inculpatul Guţă Nicolae este ţinut de respectarea următoarelor obligaţii: să se prezinte la Judecătoria Petroşani, Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani sau la Poliţia municipiului Petroşani ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată Judecătoria Petroşani cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la Poliţia municipiului Petroşani, desemnată cu supravegherea sa, conform planului de supraveghere întocmit de către organul de poliţie; să nu se apropie de persoana vătămată Sanda Ana-Maria sau de membrii familiei acesteia şi să nu comunice, direct sau indirect cu aceste persoane; să nu se deplaseze în Clubul ,,Keops” din municipiul Petroşani şi să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme”, a informat Judecătoria Petroşani, în hotărârea din 19 iulie.

Scandal în Noaptea Învierii

Guţă Junior este cercetat pentru ameninţare, lovire şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, după ce Ana Maria Sanda (19 ani), din Vulcan, a depus o plângere penală împotriva lui, în care a susţinut că acesta s-a năpustit asupra ei şi a agresat-o. Incidentul s-a petrecut în clubul Keops, în Noaptea Învierii. „În timp ce eram în local, am trecut împreună cu o prietenă pe lângă masa la care se afla acesta. El m-a pişcat de posterior. M-am întors şi l-am întrebat, tu ai făcut asta? Atunci el m-a prins de organul genital. Eu l-am împins de gât, ca să mă apăr şi m-am dat un metru înapoi. El a sărit apoi pe mine, m-a tras de păr, m-a trântit pe jos şi m-am trezit apoi cu o sticlă în cap”, a relatat victima. La scurt timp, oamenii de supraveghere din club l-au scos afară pe agresor. În urma loviturilor primite, Ana Maria a ajuns în spital.

Nicu Guţă s-a remarcat în ultimii ani prin maşinile luxoase pe care le conduce şi cu care a provocat mai multe accidente şi prin „performanţele” sale şcolare. Ultimul accident rutier l-a provocat în luna martie, în Petroşani. Doi tineri au fost răniţi uşor, după ce maşina le-a fost lovită de bolidul lui Guţă Junior, iar acesta a rămas fără permis auto şi a fost pus sub urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă. Şi în anii trecuţi, tânărul a mai cauzat accidente rutiere. Din 2012, Guţă s-a străduit să treacă Bacalaureatul la liceul privat din Petroşani unde a studiat, însă notele sale au fost, de fiecare dată, dezastruoase.


Vă recomandăm şi:

Secretul înfiorător al celor mai odioşi ucigaşi de copii: au batjocorit un elev de 6 ani şi i-au ascuns cadavrul două luni, dar o copilă le-a scăpat miraculos

Doi criminali speră să scape din închisoare după violarea şi uciderea unui copil de 6 ani. Victima a fost sugrumată, iar cadavrul i-a fost ascuns în albia unui râu. Totul a fost dezvăluit după ce unul dintre ucigaşi a mai violat o copilă, de 7 ani, şi a sugrumat-o cu o curea, aruncând-o apoi într-un bazin. Fata a supravieţuit miraculos.

Cererea şocantă a ucigaşului condamnat la 27 de ani de închisoare după violarea şi asasinarea unei femei. De ce vrea tânărul deshumarea cadavrului

David Andronic, tânărul condamnat la 27 de ani de închisoare pentru violarea şi uciderea unei femei, într-un lan de porumb, a cerut în instanţă deshumarea cadavrului. El susţine că nu este vinovat de crimă şi poate demonstra acest lucru, la trei ani după comiterea ei.

Planul secret al uciderii elevei de 17 ani al cărei cadavru a fost tranşat şi aruncat în Mureş. Cum a procedat Aurel Enea, criminalul sadic care a negat totul

Detalii înfiorătoare ies la iveală la aproape un deceniu de la uciderea unei adolescente de 17 ani, din Petroşani, al cărui cadavru a fost tranşat şi ascuns şi din care doar câteva bucăţi au mai fost găsite. Planul secret al crimei, conceput de Aurel Enea, arată cum a premeditat acesta tragedia, crezând că va reuşi să ascundă toate urmele.

Detaliile crimei înfiorătoare comise de trei adolescenţi: femeia batjocorită şi ucisă în centrul Devei a implorat în faţa camerelor video după ajutor

Trei adolescenţi vor face între 10 ani şi 15 ani de închisoare, după ce în luna august a anului trecut au violat şi au ucis în bătaie, în centrul Devei, o femeie fără adăpost. Minorii au supus victima unor chinuri îngrozitoare, iar scenele cumplite au fost înregistrate, minute în şir, de camerele de supraveghere din centrul Devei.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite