Femeie înşelată de un necunoscut care i s-a prezentat drept ginere. Victima a pierdut toţi banii din casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O vârstnică a pierdut peste 10.000 lei după ce s-a încrezut în vorbele unui escroc care i s-a recomandat drept ginerele său şi i s-a plâns că are nevoie de bani.

O femeie de 77 de ani, din Hunedoara, a reclamat Poliţiei că a fost apelată pe telefonul fix de către o persoană cu identitate necunoscută, care s-a prezentat ca fiind ginerele său, şi care i-a spus că are „mari probleme”, iar pentru rezolvarea acestora este necesar să dea toţi banii pe care îi are în casă unui taximetrist.

„După mai multe discuţii ulterioare, purtate pe telefonul mobil al persoanei vătămate, femeia i-a comunicat bărbatului adresa de domiciliu unde poate să vină taximetristul în vederea ridicării sumei de 3.500 lei şi 150 euro, bani pe care aceasta îi avea în casă. Persoana vătămată a predat sumele de bani menţionate unui taximetrist, în faţa blocului în care locuieşte, iar ulterior, după alte discuţii purtate pe telefonul mobil, a retras suma de 7.000 lei dintr-un cont bancar şi a predat-o aceluiaşi taximetrist”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Falşii angajaţi la Deratizare au încercat să înşele un pensionar. Victima şi-a dat seama de escrocherie şi a sunat la 112

Doi bărbaţi care au încercat să obţină de la un vârstnic din Deva o taxă pentru pretinse activităţi de deratizare. Au plecat când acesta şi-a dat seama de înşelătorie.

Clipe de teroare pentru un bărbat: a fost de două ori ţinta jefuitorilor, care au intrat peste el în apartament

Doi tineri sunt anchetaţi pentru jefuirea unui bărbat din Hunedoara. Victima a fost de două ori ţinta jtâlharilor, care au intrat peste el în locuinţă.

Doi escroci au încercat să înşele o femeie cu 10.000 de lei. I-au cerut banii pentru o intervenţie chirurgicală

Doi necunoscuţi au încercat să obţină de la o pensionară suma de 10.000 de lei pentru o presupusă intervenţie chirurgicală urgentă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite