O pensionară a fost jefuită de 30.000 de lei şi de bijuteriile de aur. A lăsat în casă o tânără care i-a oferit promoţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

O femeie în vârstă de 79 de ani a rămas fără economiile de o viaţă după ce a căzut în capcana „produselor promoţionale” oferite de o falsă reprezentantă a unui lanţ de magazine.

O pensionară din Petroşani, în vârstă de 79 de ani a reclamat că la domiciliul ei s-a prezentat o tânără necunoscută, care i s-a recomandat ca angajată a unui lanţ de magazine şi care s-a oferit să prezinte unele produse de menaj şi de igienă corporală.

Tânăra a fost invitată în bucătăria locuinţei, unde a prezentat produsele, iar după circa 40 - 45 de minute a părăsit apartamentul, motivând că persoana vătămată „nu îndeplineşte condiţiile”, având o pensie în mare de 600 de lei.

„După mai multe zile persoana vătămată a constatat că suma de 30.000 de lei pe care o economisise, păstrând-o într-un dulap tip vitrină din sufrageria locuinţei, lipsea, iar din dulapul de haine care se afla în aceeaşi cameră, lipseau mai multe bijuterii din aur”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Poliţiştii înceasrcă să identifice tânăra suspectă de furt.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Falşii angajaţi la Deratizare au încercat să înşele un pensionar. Victima şi-a dat seama de escrocherie şi a sunat la 112

Doi bărbaţi care au încercat să obţină de la un vârstnic din Deva o taxă pentru pretinse activităţi de deratizare. Au plecat când acesta şi-a dat seama de înşelătorie.

Clipe de teroare pentru un bărbat: a fost de două ori ţinta jefuitorilor, care au intrat peste el în apartament

Doi tineri sunt anchetaţi pentru jefuirea unui bărbat din Hunedoara. Victima a fost de două ori ţinta jtâlharilor, care au intrat peste el în locuinţă.

Doi escroci au încercat să înşele o femeie cu 10.000 de lei. I-au cerut banii pentru o intervenţie chirurgicală

Doi necunoscuţi au încercat să obţină de la o pensionară suma de 10.000 de lei pentru o presupusă intervenţie chirurgicală urgentă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite