Femeia care şi-a aruncat pruncul în râul Jiu a fost reţinută. Tânăra va fi anchetată pentru omor calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii au cerut arestarea preventivă a tinerei de 27 de ani, din Lupeni, pe care au reţinut-o pentru omor calificat, după ce femeia a mărturisit că şi-a ucis pruncul abia născut.

Tânăra de 27 de ani, din Lupeni, anchetată pentru uciderea fetiţei nou-născute, al cărei cadavru a fost descoperit în Jiul de Vest, a fost reţinută pentru 24 de ore, de procurori. Femeia va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzată de omor calificat.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 28/29 februarie, tânăra a născut un copil în baia locuinţei sale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere a nou născutului de către mamă şi în continuare se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, suspecta fiind internată în prezent în Spitalul de Urgenţă Petroşani”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Femeia a declarat că s-a speriat, crezând că pruncul pe care l-a născut în baie a murit. De aceea a decis să scape de cadavru.

Timp de câteva zile, tânăra a fost internată în spital, în urma unei hemoragii grave, suferite după naştere.

Luni dimineaţa, localnicii din Lupeni au descoperit cadavrul nou-născutei. „În urma deplasării la faţa locului a echipei operative, poliţiştii au stabilit că în albia râului Jiul de Vest, la o distanţă de aproximativ cinci metri de malul sudic al acestuia fiind descoperit cadavrul unui nou născut de sex feminin. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Lupeni în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului, aspect în funcţie de care vor fi continuate cercetările”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Cazul pruncului găsit mort în apele Jiului este al doilea înregistrat în acest an, după ce în dimineaţa de 1 ianuarie 2016, într-un tomberon din Peroşani a fost descoperit cadavrul unei fetiţe. Arabela Şaran, mama acesteia, a fost arestată preventiv şi trimisă în judecată pentru infracţiunea de omor calificat.


Vă recomandăm şi:

Fata care a înnebunit un austriac şi i-ar fi luat mii de euro, spunându-i că se va căsători cu el, va fi extrădată în Austria

Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca Georgiana Salomia, tânăra din Petroşani acuzată de un austriac că l-a lăsat fără aproape 70.000 de euro, cu promisiunea că se va mărita cu el, să fie extrădată în Austria, în baza unui mandat european de arestare.

Cumplita crimă comisă de o mamă: Arabela a ascuns sarcina 9 luni, şi-a lăsat pruncul născut de Anul Nou să moară îngheţat şi a plecat la serviciu

Arabela Şaran (30 de ani) a fost trimisă în faţa magistraţilor Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. Anchetatorii au stabilit faptul că femeia, asistentă medicală, şi-a ascuns starea de graviditate de apropiaţii săi şi a ucis cu sânge rece copilul pe care îl născuse în noaptea Anului Nou.

Copiii morţi în incendiul provocat de mama - criminală au fost înmormântaţi. Femeia a fost huiduită şi aproape linşată  la căpătâiul celor trei prunci ucişi

Cei trei copii cu vârste între un an şi 10 ani, care au murit în urma incendiului ce le-a cuprins apartamentul, în timp ce mama acestora îi încuiase în locuinţă şi ieşise la cumpărături, au fost înmormântaţi astăzi în Uricani. Femeia a venit, din spital, să îşi conducă pruncii pe ultimul drum, însă la groapă a fost aproape linşată de rude.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite