Fata care a înnebunit un austriac şi i-ar fi luat mii de euro, spunându-i că se va căsători cu el, va fi extrădată în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgiana Salomia.
Georgiana Salomia.

Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca Georgiana Salomia, tânăra din Petroşani acuzată de un austriac că l-a lăsat fără aproape 70.000 de euro, cu promisiunea că se va mărita cu el, să fie extrădată în Austria, în baza unui mandat european de arestare.

Georgiana Ioana Salomia, o tânără de 20 de ani din Petroşani, reţinută în urmă cu două săptămâni, va fi extrădată în Austria. Curtea de Apel Alba Iulia a prelungit măsura arestului provizoriu în baza mandatului european de arestare emis pe numele ei de autorităţile vieneze.

“Instanţa dispune arestarea persoanei solicitate, în vederea predării, pe o perioadă de 15 zile începând cu data de 2 martie 2016 până la data de 16 martie 2016”, a fost decizia magistraţilor, pe care tânăra nu a mai contestat-o, în termenul legal, până la data de 29 februarie, susţin reprezentanţii Curţii de Apel Alba Iulia.

În 15 februarie, poliţiştii au reţinut-o pe Georgiana Salomia, în municipiul Petroşani, după ce pe numele ei autorităţile din Austria au emis un mandat european de arestare.

“Tânăra este cercetată în această ţară pentru comiterea unei infracţiuni de înşelăciune în dauna unui cetăţean austriac”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Potrivit anchetatorilor, austriacul a reclamat că femeia l-ar fi înşelat cu suma de aproape 70.000 de euro. Georgiana i-ar fi cerut aceşti bani cu promisiunea că se va căsători cu el, însă o dată ce i-a primit, l-a părăsit, iar bărbatul a reclamat-o autorităţilor din Austria.


Vă recomandăm şi:

Interlopii care au transformat Valea Jiului în „Valea Pumnului”: „gorilele” Palesică, Simota şi Litera, protejate chiar de oamenii legii

Recidivistul Sorin Palesică a fost arestat preventiv după ce a a năucit în bătaie o tânără salvamontistă şi mai mulţi clienţi ai unui local din Straja, sub privirile jandarmului cu care se aşezase la băut. Cazul interlopului care a terorizat Valea Jiului nu este singular. În ultimii ani, personaje dubioase care au lăsat impresia că se află sub protecţia autorităţilor au făcut legea pumnului în comunităţile din oraşele miniere.

VIDEO Traumele Mirunei Inel, tânăra bătută până la leşin de interlopul Sorin Palesică: a fost ameninţată cu moartea şi îi este frică să mai iasă din casă

Sorin Palesică, interlopul care a nenorocit în bătaie o tânără salvamontistă din Lupeni, a fost reţinut şi va fi adus luni în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. În acest timp, Miruna Inel, victima bătăuşului, încearcă să îşi revină din traumele şi şocul suferit. Sute de mesage de susţinere i-au fost transmise fetei pe care Sorin Palesică a ameninţat-o cu moartea.

VIDEO Ororile bătăuşului Sorin Palesică: a nenorocit o tânără şi a ameninţat poliţiştii cu moartea. Un alt bărbat a fost răpit şi schingiuit cu câinii interlopului

Sorin Palesică, interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă, într-un bar din staţiunea Straja, a ameninţat cu moartea poliţiştii care au fost chemaţi la faţa locului. Palesică este recidivist, iar în 2006 a fost implicat în răpirea şi schingiuirea unui tânăr, care a fost dus în Defileul Jiului şi lăsat aproape mort, după ce câinii de luptă au fost puşi să îl muşte.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite