Escrocii au cerut 10.000 de lire unei femei din Hunedoara. Victima le-a dat peste 2.500 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a scos bani de la bancă pentru a-i oferi unui escroc.
Femeia a scos bani de la bancă pentru a-i oferi unui escroc.

O femeie din Hunedoara a oferit unor necunoscuţi 6.000 de lei şi 1.500 de euro, după ce a fost minţită că fiica ei a provocat un acident rutier în Londra. Escrocii i-au solicitat iniţial suma de 10.000 de lire.

O hunedoreancă în vârstă de 66 de ani s-a plâns Poliţiei că a fost înşelată cu o sumă importantă. Femeia a relatat că a fost apelată pe telefonul fix de persoane necunoscute, care s-au recomandat a fi de la ambasadă, şi care i-au solicitat suma de 10.000 de lire sterline pentru tratamentul victimelor accidentului provocat de fiica sa, în Londra.

„În urma apelului telefonic primit, persoana vătămată s-a deplasat la bancă, de unde a scos suma de 6.000 de lei, şi s-a întâlnit cu un bărbat căruia i-a dat suma menţionată. Acesta i-a spus că suma este prea mică pentru îngrijirile medicale necesare victimelor, iar persoana vătămată s-a împrumutat de la o prietenă cu suma de 1.500 de euro, sumă pe care i-a înmânat-o aceluiaşi bărbat, într-un alt punct de întâlnire”, a informat Laura Brdu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune şi fac cercetări pentru identificarea autorilor escrochieriei.


Vă recomandăm şi:

Chinurile unei eleve de 14 ani. A fost răpită de pe stradă de un iranian, violată şi bătută crunt cu o curea

Un om de afaceri iranian din Valea Jiului a fost acuzat că a violat o minoră de 14 ani. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, ar fi ademenit-o pe adolescentă cu un lanţ din aur. A adus-o în locuinţa lui şi a abuzat-o sexual. Minora a fost lovită cu o curea, pentru a nu opune rezistenţă.

Spovedania profului de mate pentru care o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste. Lucruri secrete din iubirea interzisă care a zdruncinat întreaga Românie

Alin Cioară, profesorul de matematică din Brad acuzat că a avut o relaţie de dragoste cu o elevă de 16 ani, care apoi s-ar fi sinucis din cauza lui, trece prin momente cumplite. Dascălul şi-a pierdut postul de profesor şi se chinuie de ani buni să depăşească momentul tragediei de care a fost făcut responsabil, pe nedrept, susţine el.

Lucian Hoară, fostul „emo“ care i-a tăiat gâtul iubitei sale, o elevă de 15 ani: „M-am pus în pielea celor care au suferit”

Lucian Hoară (22 de ani), tânărul din Hunedoara care, în 2008, a omorât o elevă din Hunedoara, în vârstă de numai 15 ani, se află în libertate de un an, fiind eliberat după şase ani petrecuţi în închisoare. Fostul adolescent – emo spune că încearcă să ducă o viaţă normală, în timp ce tatăl său afirmă că şi-a căutat de lucru, însă, deocamdată, fără prea mult succes.

Mărturia monstrului care a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul: Aurel Enea s-a lepădat de Dumnezeu în puşcărie şi a scris o carte despre evoluţia omului

Aurel Enea, unul dintre cei mai sadici criminali ai Hunedoarei, a scris o carte în puşcărie, în speranţa că va fi pus în libertate mai devreme. Volumul se numeşte „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie” şi cuprinde o serie de observaţii pe care condamnatul le face asupra lumii, unele cu totul şocante.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite