Dramă pe un bulevard din Hunedoara: o femeie a sărit în faţa maşinii şi şi-a riscat viaţa pentru a salva cu câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Hunedoara a sărit în faţa unei maşini pentru a-şi salva câinele pe care ieşise să îl plimbe pe trotuarele Bulevardului Dacia. Hunedoreanca şi patrupedul ei nu au mai putut fi evitaţi de şoferul unui autoturism.

O hunedoreancă a trecut prin momente cumplite în această seară, la scurt timp după ce ieşise la plimbare cu patrupedul ei, pe trotuarele Bulevardului Dacia din municipiu. Câinele femeii a scăpat din lesă şi a trecut pe stradă, în calea maşinilor.

„Am văzut-o pe femeie alergând după câine, fără să ţină cont de maşinile de pe bulevard. Ambii au fost loviţi de un autoturism. Câinele a murit, iar proprietara lui a fost rănită, a relatat Adrian, un tânăr care a fost martor al evenimentului.

„În urma acestui accident petrecut pe Bulevardul Dacia, femeia, care a ajuns în faţa maşinii şi nu a mai putut fi evitată de şoferul acesteia, a fost transportată la spital. Rănile suferite nu sunt grave”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact împrejurările accidentului.


Vă recomandăm şi:

Accident provocat de o tânără băută şi fără permis de conducere

O tânără de 28 de ani a provocat un accident rutier în apropiere de Orăştie. Femeia a băut, s-a urcat la volan şi a lovit cu maşina alte două autoturisme. Nu avea permis de conducere.

Accident mortal pe DN 7 Deva - Arad: un şofer a murit după ce a ieşit în decor

Un bucureştean a murit într-un accident rutier petrecut pe raza localităţii hunedorene Zam. Victima, în vârstă de 56 de ani, a adormit la volan, înainte de producerea accidentului.

Accident rutier pe şoseaua Deva – Lugoj. Doi tineri au fost răniţi grav, în impactul maşinii lor cu o camionetă

Doi tineri au fost transportaţi în stare gravă la spital, în urma unui accident provocat pe şoseaua Deva – Lugoj, în apropiere de Ilia. Şoferul maşinii a intrat pe contrasens şi a izbit frontal o camionetă.

Accident mortal pe DN 7, provocat de un tânăr: un devean a murit şi alţi trei oameni au ajuns în stare gravă la spital

Un accident rutier mortal s-a petrecut astăzi în apropiere de municipiul Deva, pe şoseaua Deva – Arad. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a murit, în impactul dintre maşina pe care o conducea şi un alt autoturism. Alţi trei oameni au fost răniţi în accident.

Accident mortal pe şoseaua Hunedoara - Deva: un pieton a murit, lovit de maşină

Accident mortal pe şoseaua Hunedoara - Deva: un bărbat de 74 de ani, din Hunedoara, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut la Cristur.

Moartea prietenilor i-a adus închisoarea. Pedeapsă mai mare pentru tânărul care a provocat un accident mortal la beţie

Curtea de Apel Alba Iulia a majorat pedeapsa cu închisoarea primită în urmă cu două luni de Gabriel Neamţu, un tânăr de 24 de ani, din Topliţa (Hunedoara), acuzat că în septembrie 2012 s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident rutier în care au murit doi prieteni de-ai săi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite