Autotren cu cinci tone de carne scăpat de sub control: camionul s-a răsturnat în apropiere de Haţeg, pe DN 68

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camionul cu carne s-a răsturnat. ARHIVĂ.
Camionul cu carne s-a răsturnat. ARHIVĂ.

Traficul rutier a fost blocat timp de o oră în apropiere de Haţeg, după un accident rutier petrecut marţi dimineaţă pe şoseaua Haţeg – Caransebeş. Un camion care transporta carne de porc s-a răsturnat.

Un autotren care transporta cinci tone de carne s-a răsturnat în această dimineaţă, în jurul orei 6:30, la intrarea în Sarmizegetusa, pe şoseaua Haţeg - Caransebeş.

Şoferul camionului a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei.

„Autotrenul a intrat în balans, răsturnându-se pe partea carosabilă. Cauza probabilă a accidentului a fost neadaptarea vitezei în condiţiile de carosabil umed. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, însă circulaţia a fost blocată total aproximativ o oră”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Şoferul buzoian a fost amendat.


Vă recomandăm şi:

Accident provocat de o tânără băută şi fără permis de conducere

O tânără de 28 de ani a provocat un accident rutier în apropiere de Orăştie. Femeia a băut, s-a urcat la volan şi a lovit cu maşina alte două autoturisme. Nu avea permis de conducere.

Accident mortal pe DN 7 Deva - Arad: un şofer a murit după ce a ieşit în decor

Un bucureştean a murit într-un accident rutier petrecut pe raza localităţii hunedorene Zam. Victima, în vârstă de 56 de ani, a adormit la volan, înainte de producerea accidentului.

Accident rutier pe şoseaua Deva – Lugoj. Doi tineri au fost răniţi grav, în impactul maşinii lor cu o camionetă

Doi tineri au fost transportaţi în stare gravă la spital, în urma unui accident provocat pe şoseaua Deva – Lugoj, în apropiere de Ilia. Şoferul maşinii a intrat pe contrasens şi a izbit frontal o camionetă.

Accident mortal pe DN 7, provocat de un tânăr: un devean a murit şi alţi trei oameni au ajuns în stare gravă la spital

Un accident rutier mortal s-a petrecut astăzi în apropiere de municipiul Deva, pe şoseaua Deva – Arad. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a murit, în impactul dintre maşina pe care o conducea şi un alt autoturism. Alţi trei oameni au fost răniţi în accident.

Accident mortal pe şoseaua Hunedoara - Deva: un pieton a murit, lovit de maşină

Accident mortal pe şoseaua Hunedoara - Deva: un bărbat de 74 de ani, din Hunedoara, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut la Cristur.

Moartea prietenilor i-a adus închisoarea. Pedeapsă mai mare pentru tânărul care a provocat un accident mortal la beţie

Curtea de Apel Alba Iulia a majorat pedeapsa cu închisoarea primită în urmă cu două luni de Gabriel Neamţu, un tânăr de 24 de ani, din Topliţa (Hunedoara), acuzat că în septembrie 2012 s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident rutier în care au murit doi prieteni de-ai săi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite