Tragedie în Vulcan: un muncitor a murit în incinta Colegiului Mihai Viteazul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 55 de ani, muncitor la firma care efectuează lucrări de renovare în Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Vulcan, a murit lângă schela pe care lucra, din incinta liceului.

Trupul unui bărbat de 55 de ani, din Petroşani, a fost găsit astăzi de colegii săi de lucru, în Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Vulcan.

Bărbatul a murit la locul de muncă, în timp ce participa la lucrările de renovare. Cadavrul său a fost găsit lângă schela pe care o folosea. La faţa locului au ajuns paramedicii, care însă nu au l-au mai putut resuscita pe hunedorean. Cauza probabilă a morţii acestuia a fost un stop cardio – respirator.

„Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, procurorii şi poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului. Se cunoştea faptul că bărbatul suferea de afecţiuni cardiace”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Trupul bărbatului a fost transportat de medicii legişti la morgă.


Vă recomandăm şi:

A murit în spital tânăra de 19 ani care s-a aruncat de pe fereastra dormitorului

Tânăra adusă duminică în stare critică la spital, după ce s-a aruncat pe fereastra apartamentului situat la etajul patru al unui bloc din Uricani, a murit în spital. Victima a trăit mai puţin de 12 ore după tentativa de sinucidere, timp în care a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale.

Moartea prietenilor i-a adus închisoarea. Pedeapsă mai mare pentru tânărul care a provocat un accident mortal la beţie

Curtea de Apel Alba Iulia a majorat pedeapsa cu închisoarea primită în urmă cu două luni de Gabriel Neamţu, un tânăr de 24 de ani, din Topliţa (Hunedoara), acuzat că în septembrie 2012 s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident rutier în care au murit doi prieteni de-ai săi.

Tragedia care a îndoliat Valea Jiului: s-au împlinit şase ani de la exploziile din Mina Petrila, în care au murit 13 oameni

S-au împlinit şase ani de la accidentul din mina Petrila, în urma căruia 13 oameni au murit. Victimele celor două expolozii produse în subteranele celei mai vechi exploatări din Valea Jiului sunt comemorate astăzi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite