O elevă a fost găsită spânzurată la Pârâul Dracului de la marginea Petrilei. Mesajul sinucigaşei: „Las doar mister în urmă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O elevă de 19 ani de la un liceu din Petrila a fost găsită spânzurată într-o pădure de la marginea oraşului. Cu câteva zile înaine de a se sinucide, fata scrisese pe pagina sa de Facebook: „Las doar mister în urma mea“.

Cadavrul unei eleve de 19 ani, din oraşul Petrila a fost descoperit într-o pădure.

„Persoana decedată a fost găsită în zona „Pârâul Dracului”, de către un trecător. Aceasta era atârnată cu o cordelină de un mesteacăn şi avea lângă ea un ghiozdan şi un caiet”, a declarat  Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tânăra nu a lăsat un bilet de adio, dar într-o postare de pe o reţea de socializare a scris “las doar mister în urma mea”.

Eleva era în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Constantin Brâncuşi din Petrila şi avea rezultate bune la învăţătură, potrivit voceastrazii.com.


Vă recomandăm şi:

Spovedania profului de mate pentru care o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste. Lucruri secrete din iubirea interzisă care a zdruncinat întreaga Românie

Alin Cioară, profesorul de matematică din Brad acuzat că a avut o relaţie de dragoste cu o elevă de 16 ani, care apoi s-ar fi sinucis din cauza lui, trece prin momente cumplite. Dascălul şi-a pierdut postul de profesor şi se chinuie de ani buni să depăşească momentul tragediei de care a fost făcut responsabil, pe nedrept, susţine el.

Lorena, eleva care s-a sinucis din dragoste pentru dascălul de matematică

Cel mai mare scandal petrecut în ultimii ani într-o şcoală din judeţul Hunedoara a survenit unei tragedii. În 2010, Lorena Hurdea, o elevă de 16 ani, din Brad, s-a sinucis lăsând un bilet de adio care făcea referire la profesorul ei de matematică. Părinţii şi apropiaţii fetei relatau că adolescenta îl iubea pe dascăl, iar gestul sinucigaş ar fi avut legătură cu relaţia lor specială.

Traumele unei eleve hărţuite la şcoală: "Treci la tablă. Eu nu te pipăi"

Stelian Circo, dascălul hunedorean filmat în timp ce pipăia o elevă, a primit o amendă de 1.000 de lei. Victima lui a ajuns ţinta ironiilor altor profesori. Colegiul „Avram Iancu“ din Brad, unul de elită între 1995 - 2000, a ajuns un loc nepopular de studiu. Scandalurile în care au fost implicaţi profesorii s-au ţinut lanţ în ultima vreme.

Interviu cu Alin Cioară: "Vinovaţii pentru moartea elevei trebuie căutaţi în altă parte"

Profesorul de matematică Alin Cioară s-a întors la cursuri şi predă colegilor elevei sinucigaşe. La două luni de la sinuciderea elevei Lorena Hurdea, acesta rupe tăcerea şi face dezvăluiri înrr-un caz care a bulversat o întreagă comunitate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite