Doi transportatori de lemne au fost amendaţi de jandarmii montani, în Brad şi Pasul Vâlcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi transportatori de lemne au fost amendaţi de jandarmii montani, în urma unor controale efectuare în Brad şi Vulcan.

Luni, în jurul orei 20.00, jandarmii montani de la Postul de Jandarmi Vaţa de Jos au observat, în municipiul Brad, un camion înmatriculat în judeţul Alba, încărcat cu material lemnos prelucrat.

„În urma verificării avizului de însoţire, jandarmii montani au constatat faptul că nu era înscrisă valabilitatea acestuia. Jandarmii montani au sancţionat conducătorul autocamionului cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 lei, în conformitate cu Legea nr. 171 din 16 iulie 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara.

Tot luni, jandarmii din Pasul Vâlcan au observat în zona Gambrinus o autoutilitară cu care se transporta lemn de foc, de esenţă fag.

„Jandarmii montani au constatat faptul că pentru acel transport nu este întocmit aviz de însoţire. După ce a oprit mijlocul de transport, jandarmii montani au solicitat conducătorului auto documentele de transport, pe care însă acesta nu le-a putut prezenta. Jandarmii montani au sancţionat conducătorul autoutilitarei cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat”, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Baia Craiului, satul dispărut sub Lacul Cinciş. Secretul bisericii care a rezistat furiei apelor

FOTO Experienţa uluitoare a unui neo-zeelandez în Hunedoara anilor ´90. „Era ca o viziune medievală a Iadului”

Retezatul în fotografii alb-negru. Amintiri de neuitat pentru iubitorii muntelui

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite