Doi jandarmi au fost eroii unei femei, jefuită şi bătută în faţa casei. L-au prins în flagrant pe tânărul care a agresat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Stanciu şi Alin Nicola. FOTO: IJJ Hunedoara.
Sorin Stanciu şi Alin Nicola. FOTO: IJJ Hunedoara.

Un tânăr de 20 de ani a fost prins în flagrant în timp ce ieşise din curtea unei gospodării cu mai multe bunuri furate. A lovit o femie în încercarea de a scăpa, dar a fost imobilizat de jandarmi.

Jandarmii Alin Nicola şi Sorin Stanciu au devenit eroii unei femei din municipiul Orăştie, care, la întoarcerea acasă, a surprins un bărbat care ieşea din curtea gospodăriei având asupra sa mai multe bunuri.

Bărbatul a lovit-o pe femeie în zona feţei, trântind-o la pământ.

„Auzind strigătele femeii, colegii noştri aflaţi în timpul liber au intervenit de urgenţă, imobilizând bărbatul. Persoana vătămată a apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un poliţist de la Poliţia Orăştie şi o patrulă de jandarmi, care au identificat persoana şi au condus-o la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Urs uriaş în agonie după ce s-a prins în laţul braconierilor. Animalul a fost salvat după o misiune dificilă

Un urs de 150 de kilograme a fost eliberat de rangeri şi jandarmi montani, după ce a fost prins într-un laţ, pus de braconieri, într-o pădure din Masivul Parâng.

Peste 850 de misiuni în trei ani pentru jandarmii postului care are în grijă pădurile şi ariile protejate din Apuseni

Peste 850 de misiuni au înregistrat jandarmii Postului din Vaţa de Jos, înfiinţat în vara anului 2014, Română în cadrul proiectului LIFE Connect Carpathians.

Cuplul de jandarmi care face furori pe Facebook. Alexandra şi Paul au decis să se căsătorească echipaţi în bleu-jandarm

Alexandra şi Paul, doi tineri jandarmi din Hunedoara, au decis să îşi unească destinele echipaţi în uniforme de jandarmi, iar fotografiile de nuntă publicate de Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara au stârnit un val de simpatie.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite