Cuplul de jandarmi care face furori pe Facebook. Alexandra şi Paul au decis să se căsătorească echipaţi în bleu-jandarm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra şi Paul, doi tineri jandarmi din Hunedoara, au decis să îşi unească destinele echipaţi în uniforme de jandarmi, iar fotografiile de nuntă publicate de Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara au stârnit un val de simpatie.

Pagina de Facebook a Inspectoratului de Jandami al Judeţului Hunedoara a fost asaltată cu mesaje de simpatie, după ce reprezentanţii instituţiei au publicat imagini de la căsătoria unui cuplu de jandarmi, care au decis să poarte o costumaţie inedită pentru a marca evenimentul festiv.

„Alexandra şi Paul au ales să-şi unească destinele. Ambii sunt jandarmi şi au ales ca în acest moment deosebit din viaţa lor să poarte frumoasa uniformă <<bleu jandarm>>. La mulţi ani fericiţi şi plini de iubire, dragi colegi!”, le-au transmis reprezentanţii IJJ Hunedoara celor doi tineri.

image
image

Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Splendoare în Masivul Retezat. Cea mai prietenoasă vulpe îi întâmpină pe iubitorii de munte pe malul Bucurei

Cea mai prietenoasă vulpe din Retezat îi întâmpină pe turişti pe malul Lacului Bucura, situat la peste 2.000 de metri altitudine, la poalele celor mai înalte vârfuri ale masivului.

Lacul blestemat, „martor” al celei mai cumplite crime, neelucidată de 12 ani. Povestea cadavrului din sacul plutitor

O crimă neelucidată de aproape 12 ani a transformat Lacul Cozia într-o zonă ocolită de localnici. Aici a fost găsit, într-un sac, cadavrul unui necunoscut, victimă a unei execuţii mafiote. Şi alte întâmplări bizare au dat bălţii ascunse în pădure o aură de loc blestemat.

Locurile cu care românii se mândresc în Occident. Cât de atraşi sunt străinii de Transfăgărăşan sau de Casa Poporului

Castelul Corvinilor, Casa Poporului şi mănăstirile din Bucovina le-au atras atenţia celor mai mulţi dintre jurnaliştii străini care au oferit de-a lungul timpului reportaje despre atracţiile turistice ale României.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite