Cruzimea fără margini a unui tânăr: şi-a măcelărit tatăl cu un cuţit. Victima a supravieţuit, iar fiul îşi va afla sentinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul îşi va afla sentinţa pentru înjunghierea tatălui său.
Tânărul îşi va afla sentinţa pentru înjunghierea tatălui său.

Darius Cătălin Codreş a fost adus în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara, la procesul în care este judecat pentru tentativă de omor. În luna martie, tânărul din Lupeni s-a năpustit asupra tatălui său cu un cuţit, înjunghiindu-l de mai multe ori.

Tribunalul Hunedoara va pronunţa sentinţa în dosarul în care un tânăr de 25 de ani, din Lupeni, a fost arestat pentru că a încercat să îşi ucidă tatăl. Darius Cătălin Codreş a fost adus, joi, în faţa instanţei hunedorene, pentru a fi audiat în dosarul penal în care este judecat pentru tentativă de omor. Tânărul a fost arestat preventiv din 19 martie, la scurt timp după ce a comis greşeala vieţii.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, s-a dispus începerea urmăririi penale şi reţinerea inculpatului Darius-Cătălin Codreş, în vârstă de 25 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor săvârşită asupra unui membru de familie.

„Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că, în timp ce se afla la locuinţa tatălui său din Lupeni, pe fondul unui conflict spontan determinat de sustragerea şi vânzarea unor bunuri din locuinţa acestuia, inculpatul a aplicat tatălui său mai multe lovituri cu un cuţit de bucătărie în mai multe părţi ale corpului, cauzându-i mai multe plăgi înjunghiate, respectiv, o plagă hemitorace stâng, o plagă splenică şi o plagă înjunghiată penetrantă toraco-abdominală stângă cu lezarea de organe interne.

Leziunile produse deşi necesitau pentru vindecare 25 - 30 de zile de îngrijire medicală, au determinat pierderea splinei şi au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate pentru salvarea căreia a fost necesară intervenţia medicală promptă şi calificată”, informa purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procurorul Mirela Negruţiu.

După ce şi-a înjunghiat tatăl, Codreş l-a lăsat într-o baltă de sânge şi a fugit. A fost găsit la câteva ore de poliţişti, reţinut şi trimis în arestat preventiv.


Vă recomandăm şi:

Destinul crunt al femeii violate de cei trei "călăi". Bătută până a intrat în comă, lăsată într-o baltă de sânge, în centrul Devei, a murit după trei zile de chinuri

Femeia care a fost violată şi bătută în centrul municipiului Deva, de trei minori cu vârste între 14 ani şi 15 ani, a murit în spital, după trei zile de suferinţă.

Doi ani de tăcere în dosarul „mafiei halatelor albe” din judeţul Hunedoara

Unul dintre dosarele răsunătoare instrumentate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, în judeţul Hunedoara, a rămas de mai bine de doi ani în faza de anchetă. Celebrul dosar al medicilor oncologi şi al farmaciştilor acuzaţi de infracţiuni economice nu a ajuns pe rolul vreunei instanţe.

Violatorii minori care au nenorocit o femeie în centrul Devei au fost arestaţi: au bătut victima până a intrat în comă, apoi au violat-o şi au tâlhărit-o

Judecătoria Deva a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei minori, cu vârste de 14 ani şi 15 ani, acuzaţi de violarea unei femei, care se adăpostea pe stradă, în zona Pieţei Victoria.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite