Crime înfiorătoare comise în judeţul Hunedoara: doi oameni au fost ucişi în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cioban din Hondol şi clientul unui local din satul Ciopeia au murit în urma loviturilor primite, în timpul unor scandaluri. Autorii agresiunilor au fost reţinuţi pentru omor.

Doi hunedoreni, cu vârste de 25 de ani şi 42 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru comiterea unei crime. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, cei doi au ucis în bătaie un bărbat de 54 de ani. Tragedia s-a petrecut la o stână din satul Hondol.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi în cursul serii de luni, iar marţi Tribunalul Hunedoara a emis mandatele de arestare preventivă pe numele lor. A fost a doua crimă petrecută în acest an la o stână din judeţul Hunedoara. În luna ianuarie, un cioban în vârstă de 64 de ani, din Dobra a fost ucis de ajutorul său, un tânăr pe care îl angajase de curând. Victima a fost descoperită într-o baltă de sânge, în stâna de la marginea satului.

Un scandal petrecut într-un locall din satul Ciopeia, din zona Haţegului, a dus la moartea unui om. Victima a fost lovită cu pumnul în cap de un tânăr de 20 de ani, a căzut, lovind cu capul pardoseala. Câteva ore mai târziu, în urma traumei suferite, bărbatul a decedat. Agresorul a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind anchetat pentru omor.


Vă recomandăm şi:

Fata care a înnebunit un austriac şi i-ar fi luat mii de euro, spunându-i că se va căsători cu el, va fi extrădată în Austria

Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca Georgiana Salomia, tânăra din Petroşani acuzată de un austriac că l-a lăsat fără aproape 70.000 de euro, cu promisiunea că se va mărita cu el, să fie extrădată în Austria, în baza unui mandat european de arestare.

Cumplita crimă comisă de o mamă: Arabela a ascuns sarcina 9 luni, şi-a lăsat pruncul născut de Anul Nou să moară îngheţat şi a plecat la serviciu

Arabela Şaran (30 de ani) a fost trimisă în faţa magistraţilor Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. Anchetatorii au stabilit faptul că femeia, asistentă medicală, şi-a ascuns starea de graviditate de apropiaţii săi şi a ucis cu sânge rece copilul pe care îl născuse în noaptea Anului Nou.

Copiii morţi în incendiul provocat de mama - criminală au fost înmormântaţi. Femeia a fost huiduită şi aproape linşată  la căpătâiul celor trei prunci ucişi

Cei trei copii cu vârste între un an şi 10 ani, care au murit în urma incendiului ce le-a cuprins apartamentul, în timp ce mama acestora îi încuiase în locuinţă şi ieşise la cumpărături, au fost înmormântaţi astăzi în Uricani. Femeia a venit, din spital, să îşi conducă pruncii pe ultimul drum, însă la groapă a fost aproape linşată de rude.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite