Crimă într-un bar din Vulcan: un tânăr angajat ca bodyguard a fost ucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 26 de ani, din Vulcan, a fost ucis în această dimineaţă, într-un bar din municipiul Vulcan (Valea Jiului). Bărbatul lucra ca bodyguard şi a fost implicat într-o altercaţie cu un client.

Un tânăr a fost ucis în această dimineaţă, în urma unui scandal izbucnit într-un bar din municipiul Vulcan, care apoi a continuat în faţa localului. Bărbatul, în vârstă de 26 de ani (foto, jos), lucra ca bodyguard.

El a fost atacat de un client, cu un cuţit şi a murit în urma unei lovituri care i-a străpuns artera femurală. În altercaţie a fost implicat şi patronul localului. Şi el a ajuns cu răni grave la spital.

"În jurul orei 4:30, Poliţia Vulcan a fost sesizată că într-un bar din zona pieţei agroalimentare din Vulcan, are loc un conflict între trei persoane. Ulterior cei implicaţi în conflict au continuat conflictul în stradă. iar una dintre persoane le-a înjunghiat cu un cuţit pe celelalte două. În urma agresiunii, un tânăr a decedat. Ceilalţi doi au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul municipal din Petroşani", a precizat Laura Bradu, purtătoare de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Din primele verificări a rezultat că agresorul, în calitate de consumator în localul aparţinând părţii vătămate, a devenit recalcitrant, astfel administratorul societăţii comerciale şi omul de ordine au procedat la evacuarea acestuia din local. În faţa localului, clientul a devenit violent şi, folosind un cuţit, a înjunghiat mortal agentul de pază şi a rănit prin înjunghiere şi pe administratorul localului. Cercetările sunt efectuate în momentul de faţă de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. SURSA IPJ HUNEDOARA.
image

”Ambele victime provenite din altercaţia de la Vulcan au fost internate pe secţia ATI, iar una dintre ele a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Ca evoluţie, probabil în zilele următoare ne vom putea pronunţa, deocamdată nu se poate spune că sunt în afara oricărui pericol”, a precizat medicul. Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgenţă din Petroşani.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Manelele le-au adus moartea: tânărul ucis în Vulcan este a doua victimă a scandalurilor din localurile cu lăutari    Claudiu Blaj (26 de ani) şi-a pierdut viaţa în urma unei altercaţii petrecută în această dimineaţă, într-un bar pentru amatorii de manele din municipiul Vulcan. În decembrie 2013, Mădălin Vizitiu, un alt tânăr hunedorean, a fost înjunghiat mortal, în urma unui scandal similar, izbucnit într-un bar de muzică lăutărească şi manele din Ostrov (Haţeg).

Tribunalul decide soarta criminalului din Vulcan. Cosmin Bărbuţi, agresorul din barul de manele, e internat sub pază       Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a dispus reţinerea lui Cosmin Bărbuţi, acuzat de uciderea unui tânăr bodyguard al unui bar din localitate şi de tentativă de omor asupra altui hunedorean, patron al localului.

O hunedoreancă e acuzată de crimă în Italia. Andrada Bordea a fost reţinută pentru uciderea soţului           Andrada Bordea, o tânără de 26 de ani, din Hunedoara, este acuzată că şi-a înjunghiat mortal soţul în locuinţa celor doi din Italia.

Lucian Marcu a fost arestat preventiv. Este acuzat că şi-a ucis iubita în vârstă de 22 de ani, cu care avea doi copii      Tribunalul Hunedoara a admis propunerea de arestare preventivă, formulată pe numele lui Lucian Marcu, tânărul din Lupeni reţinut la scurt timp după ce şi-a înjunghiat fosta iubită, în vârstă de 22 de ani, cu care avea doi copii.

Tânără de 22 de ani ucisă de fostul iubit, cu care avea doi copii. Suspectul fusese eliberat recent din penitenciar           Lucian Marcu, un tânăr din Lupeni, a fost reţinut în această dimineaţă pentru omor. Bărbatul este acuzat că şi-a ucis fosta iubită, în vârstă de 22 de ani, mamă a doi copii.

Criminalul emo s-a răzgândit. A acceptat oferta de a ispăşi restul pedepsei pentru uciderea unei eleve, „la reeducare”            Lucian Hoară (22 de ani), tânărul pentru care Tribunalul Hunedoara a decis trimiterea într-un centru de detenţie cu rol educativ, după ce în vara anului 2008 şi-a ucis prietena în vârstă de 15 ani, a renunţat la a contesta decizia instanţei. Condamnatul s-a împăcat cu ideea de a petrece ultimele luni din pedeapsă în centrul de detenţie.

VIDEO Pedeapsă dură pentru ucigaşul din lanul de porumb: David Andronic a primit 28 de ani de închisoare           David Andronic nu a recunoscut crima săvârşită în vara anului trecut asupra unei femei pe care mai întâi o violase, însă probele ADN l-au indicat drept vinovat. Tânărul a fost condamnat astăzi pentru omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite