Crimă înfiorătoare într-un sat: o femeie a fost decapitată de soţ, iar cadavrul ei incendiat. Bărbatul a vrut să se omoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 79 de ani este anchetat pentru crimă, fiind acuzat că i-a tăiat capul soţiei sale cu un topor şi i-a incendiat cadavrul. Ucigaşul a fost găsit de vecini, automutilat, după ce a ieşit dezbrăcat în faţa casei, pe drumul public.

Cadavrul unei femei în vârstă de 69 de ani a fost descoperit, sâmbătă dimineaţa, într-o casă din satul Sibişel. Vecinii femeii ucise s-au alertat după ce l-au văzut pe soţul acestuia, tăiat şi înjunghiat în mai multe locuri ale corpului, ieşind dezbrăcat pe drumul din faţa locuinţei. Au observat fum ieşind din casă, iar înănuntru au descoperit cadavrul femeii, cu gâtul tăiat cu un topor, înconjurat de hârtii şi lucruri cărora agresorul le-a dat foc.

„Un bărbat în vârstă de 79 de ani şi-ar fi omorât soţia în vârstă de 69 de ani, după care ar fi încercat să incendieze casa în care s-a produs fapta cercetată penal. Agresorul ar fi încercat să îşi curme viaţa, fiind identificate pe corpul său urmele unor autoagresiuni. El s-ar fi înjunghiat în zona abdominală, la gât şi s-ar fi tăiat la cap. Viaţa lui este în afara orcărui pericol, fiind supus unor intervenţii chirurgicale”, a declarat procurorul Gina Cibian, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Ancheta tragediei este în desfăşurare, a precizat reprezentanta Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Cazul cutremurător al fetiţei care a murit în spital scoate mămicile în stradă. Acuzaţii grave faţă de cum a fost tratată copila de un an şi 10 luni şi mama sa

Moartea unei copile de un an şi 10 luni în spitalul din Hunedoara a revoltat mai multe mămici, care au organizat un protest în centrul oraşului, pentru a atrage atenţia asupra modului în care au fost trataţi pacienţii spitalului. O anchetă are loc în unitatea medicală, după ce părinţii i-au acuzat pe medici că nu au tratat-o corespunzător, cauzând astfel decesul minorei.

Fiul de politician care refuza munca pe motiv că este „interlop, şmecher, cu femei la produs, care îi fac banii“ a fost angajat la cimitir

Daniel Pleşcan, fiul fostei consiliere judeţene Dorina Pleşcan, condamnat în dosarul prostituatelor minore care îşi ofereau serviciile sexuale în motelurile din Valea Jiului, şi-a început munca în folosul comunităţii, fiind repartizat la cimitirul din Petroşani. Dosarul său a scos la iveală amănunte bizare din activitatea reţelei de prostituţie.

Tânăr înjunghiat în spate cu un cuţit, de iubita pe care a agresat-o. Bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale

Un tânăr a fost transportat în stare gravă la spital şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, după ce a fost înjunghiat în spate. Iubita sa a fost acuzată de tentativă de omor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite