Cinci consilieri judeţeni din Hunedoara au trecut la Partidul Naţional Liberal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei consilieri judeţeni care au reprezentat UNPR şi doi consilieri judeţeni din partea PP-DD au schimbat partidul, după intrarea în vigoare a ordonanţei care permite aleşilor locali acest lucru. Cu toţii au ales PNL.

Partidul Naţional Liberal îşi consolidează majoritatea în Consiliul Judeţean Hunedoara.

Trei consilieri judeţeni de la UNPR şi alţi doi de la PP-DD au semnat adeziuni cu Partidul Naţional Liberal, potrivit vicepreşedintelui PNL Hunedoara, Tiberiu Balint. Numărul consilierilor judeţeni liberali a ajuns la 16, după noile mutări.

Dintre cei 32 de consilieri judeţeni ai Hunedoarei 16 provin de la PNL, cinci de la PDL, şase de la PSD, doi de la UNPR, unu de la PPDD, unul de la PC şi unul de la PNŢCD.

Preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Moloţ este liberal, iar vicepreşedinţii instituţiei sunt Tiberiu Balint (PNL) şi Dorin Gligor (PDL).


Vă recomandăm şi:

Controversele taxei pentru camioane pe şoselele judeţene: drumul Hunedoara – Deva, motiv de ceartă între autorităţi

Taxele instituite pe şoseaua Hunedoara – Deva au devenit motiv de neînţelegeri între reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara şi cei ai Prefecturii Hunedoara. Este cel mai tranzitat drum judeţean din Hunedoara, iar din această vară va deveni şi mai aglomerat, o dată cu reluarea transporturilor de zgură de pe haldele Hunedoarei pe şantierele viitoarelor tronsoane ale autostrăzii Deva – Lugoj.

Schimbare în conducerea CJ Hunedoara: Dorin Gligor l-a înlocuit pe Ioan Rus în funcţia de vicepreşedinte

Ioan Rus a fost destituit din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, în urma şedinţei de astăzi a consilierilor judeţeni. În locul său, din conducerea instituţiei va face parte Dorin Gligor, consilier judeţean până în prezent.

VIDEO Hunedoreanul Iuliu Winkler ajunge în Parlamentul European, din partea UDMR          

Iuliu Winkler a candidat la un loc în Parlamentul European din partea UDMR, fiind hunedoreanul cotat cu cele mai mari şanse la obţinerea unui mandat de europarlamentar. Sondajele îl creditează pe Winkler ca viitor europarlamentar.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite