Bilanţ COVID-19: municipiul Hunedoara a intrat în Scenariul Verde, după două luni „roşii“

0
0
Testare Covid 19. Foto: ARHIVĂ. Spitalul municipal Hunedoara.
Testare Covid 19. Foto: ARHIVĂ. Spitalul municipal Hunedoara.

Municipiul Hunedoara a revenit la Scenariul Verde al infectărilor cu noul coronavirus, pentru prima dată din luna septembrie.

După două luni în care municipiul Hunedoara s-a aflat în Scenariul Roşu al infectărilor cu Sars-CoV-2, rata infectărilor a scăzut sub trei cazuri la mia de locuitori, ajungând în prezent la 1,83 la mie.

Anchetă la Spitalul judeţean din Deva. Un medic a fost reclamat că a operat greşit la cap un pacient

Bilanţ COVID 19 în judeţul Hunedoara. Câţi copii mai mici de un an s-au infectat cu Sars-CoV-2

128 de cazuri de Covid 19 a înregistrat Hunedoara în ultimele două săptămâni, potrivit informării transmise, sâmbătă, de Direcţia de Sănătate Publică.

În Deva, numărul cazurilor de Covid 19 a scăzut la 225, pe ultimele două săptămâni. În judeţ sunt 1.172 oameni infectaţi cu noul coronavirus, rata îmbolnăvirilor fiind de 2,62 la mia de locuitori. Nu sunt cazuri de Covid 19 în comunele Băniţa, Bătrâna, Blăjeni, Brănişca, Densuş, General Berthelot, Gurasada, Lunca Cernii de Jos, Răchitova şi Vorţa.

În ultimele 24 de ore au fost 30 de cazuri noi de persoane infectate în judeţ. În spitalele hunedorene nu sunt locuri libere pentru pacienţii Covid 19 în secţiile de Anestezie şi Terapie Intensivă. Aproape 40 la sută dintre locuitorii judeţului Hunedoara s-au vaccinat împotriva virusului cu cel puţin o doză, mai arată statisticile prezentate de autorităţile sanitare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Spionul ungur care se dădea cioban ca să culeagă informaţii din Transilvania. „Încetineala şi indecizia îi fac pe români să pară proşti“

Moştenirea uriaşă a lui Arsenie Boca în Ţara Haţegului. De ce este atât de preţuit duhovnicul de la Prislop

Seceta a transformat radical lacul Cinciş din Hunedoara. Priveliştea uimitoare a bisericii inundate unde altădată ajungeau vaporaşele VIDEO
 

Mai multe - Hunedoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite