Adio Real. Hipermarketul Auchan va fi inaugurat la Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hipermarketul Auchan Deva va fi inaugurat miercuri după-amiază, au anunţat reprezentanţii companiei. Hipermarketul va funcţiona în spaţiile fostului hipermarket Real, după ce în toamna anului trecut a fost finalizată achiziţia centrelor comerciale Real din România de către grupul Auchan.

Reprezentanţii grupului Auchan au anunţat inaugurarea noului hipermarket din Deva, în urma procesului de re-branding al hipermarketului Real, început în 17 martie 2014.

Inaugurarea a fost anunţată de retailerul Auchan pentru miercuri după-amiază, iar clienţii sunt aşteptaţi la cumpărături de joi. „Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 7.300 de metri pătraţi, noul hipermarket Auchan Deva oferă locuitorilor o gamă de peste 50.000 de produse”, informează Mirela Surghie, media manager Auchan.

În toamna anului trecut, grupul Auchan a finalizat achiziţia centrelor comerciale Real, din România, printre ele numărându-se şi hipermarketul din Deva.


Vă recomandăm şi:

Cum a ajuns Deva un municipiu al „hipermarketurilor fantomă”     Criza a afectat profund investiţiile în retail, din zona Devei. Dacă în urmă cu câţiva ani se putea vorbi despre Deva ca fiind unul dintre cele mai comerciale municipii din ţară, datorită numărului mare de centre de cumpărături mari raportate la numărul de locuitori, în prezent multe din afaceri au eşuat.

Mall-ul din Deva, cu datorii de peste zece milioane de euro, îşi prelungeşte agonia  Administratorii judiciari ai Deva Mall preconizau intrarea în faliment a complexului comercial devean la începutul lunii februarie, considerând o simplă formalitate judecarea dosarului aflat pe rolul Tribunalului Hunedoara.

Strategiile milionarilor de la Plaza Centers pentru terenul mall-ului din Hunedoara   Construirea primului mall din Hunedoara rămâne o incertitudine chiar şi la cinci ani după ce dezvoltatorul imobiliar Plaza Centers a achiziţionat un teren de aproape 15.000 de metri pătraţi în localitate, cu scopul declarat de a ridica un centru comercial imens.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite