Accident pe DN 7: un microbuz cu nouă pasageri bulgari a ieşit în decor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi cetăţeni bulgari, pasageri ai unui microbuz, au fost implicaţi duminică dimineaţa, într-un accident rutier, petrecut în zona localităţii Câmpuri Surduc. Din cauza vizibilităţii reduse, şoferul maşinii a derapat şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

Un microbuz care transporta nouă pasageri bulgari a fost implicat într-un accident rutier, în noaptea de sâmbără spre duminică, pe Drumul Naţional 7 Deva – Arad, în localitatea Câmpuri Surduc.

Călătorii au scăpat teferi, cu excepţia unui pasager care a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Deva, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

"În jurul orei 00:12, un cetăţean bulgar, în vârstă de 43 de ani, care conducea un microbuz pe DN7, pe direcţia de deplasare Deva spre Arad, din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere, în vârstă de 26 de ani, din Bulgaria, iar poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele conducătorului auto", a infromat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor ISU Hunedoara, pasagerii implicaţi în accident vor rămâne în Gurasada peste noapte, cazarea fiindu-le asigurată de primărie, şi vor putea folosi saltele şi pături aduse de cei de la  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Accident grav pe DN 66 Simeria - Haţeg: un şofer a fost la un pas de moarte după o manevră greşită în plină viteză

Un hunedorean a fost rănit grav în urma unui accident provocat pe Drumul Naţional 66 Simeria - Haţeg, la ieşirea din satul Ruşi. Bărbatul, din Lupeni, şi un alt şofer au fost transportaţi la spital.

Tânăr ucis într-un accident rutier. A lovit cu maşina un stâlp de iluminat

Un tânăr a murit în urma unui accident rutier petrecut pe o stradă din municipiul Vulcan. Aflat la volanul maşinii, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a pierdut controlul acesteia şi a lovit un stâlp.

VIDEO Accident grav pe şoseaua Hunedoara – Deva: trei oameni au fost răniţi într-un carambol rutier

Un şofer neatent a provocat un accident grav pe şoseaua Hunedoara – Deva. A schimbat benzile de circulaţie fără să se asigure şi a lovit mai multe maşini.

VIDEO Accident rutier în Hunedoara: un copil şi un tânăr au fost loviţi de maşină în timp cărau fier vechi cu un cărucior

O hunedoreancă a provocat astăzi un accident rutier în zona combinatului siderurgic, la ieşirea din municipiul Hunedoara. Femeia aflată la volanul unui autoturism a lovit un tânăr şi un copil care trăgeau un cărucior cu fier vechi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite