Accident grav provocat de un tânăr care a aţipit la volan şi a lovit un TAF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident grav. FOTO: ARHIVĂ. Daniel Guţă.
Accident grav. FOTO: ARHIVĂ. Daniel Guţă.

Un accident grav s-a petrecut pe Drumul Naţional 66 A, în Uricani. Un şofer a adormit la volan şi a izbit violent un utilaj forestier care circula în aceeaşi direcţie.

Un tânăr de 34 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce autoturismul pe care îl conducea a izbit violent un utilaj forestier (TAF) care se deplasa în aceeaşi direcţie, pe Drumul Naţional 66 A, la intrarea în oraşul Uricani.

„În timp ce conducea un autoturism pe DN 66 A, din direcţia de mers Lupeni – Uricani, şoferul a adormit la volan, lovind cu autoturismul partea din spate a TAF-ului, care circula pe aceiaşi direcţie de mers. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Lupeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Şoferul rănit va fi cercetat enal pentru producerea accidentului.


Vă recomandăm şi:

Au început lucrările de modernizare a şoselei de la ieşirea din Hunedoara

Lucrările de reabilitare a tronsonului rutier Hunedoara – Peştiş au demarat. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă în zonă.

Accident ciudat pe DN 76 Deva - Oradea: un şofer s-a prăbuşit cu maşina în şanţul de trei metri din mijlocul şoselei

Un şofer care circula pe Drumul Naţional 76 Deva – Oradea a trecut prin momente cumplite din cauza neatenţiei. Bărbatul în vârstă de 76 de ani s-a răsturnat cu autoturismul într-un şanţ de peste trei metri, săpat de muncitorii care efectuează lucrările de modernizare a carosabilului.

Şoseaua pericol public: un drum judeţean recent modernizat e închis 16 ore pe zi de teama accidentelor rutiere

O şosea din judeţul Hunedoara, asfaltată în vara anului trecut, este închisă 16 ore pe zi, pentru a nu-i pune în pericol pe şoferi. Abia la mijlocul lunii martie circulaţia vafi redeschisă pe DJ 706 A, modernizat pentru a scoate din izolare mai multe sate de pe Valea Mureşului şi zona Bradului.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite